Loading...

Messevægge

Få mest muligt ud af udendørsarrangementer, messer og reklame i butikken.
 
 
 
 
 
 
 

Fritstående skilte til markedsstande

Få de værktøjer, du har for til både udendørs- og indendørsevents.

Stående papskilte

Sæt gang i snakken ved kassen.
 
 
 

Messetilbehør

Tilføj de sidste detaljer, der gør hele forskellen.
 
 
 
 
Leder du efter flere skilte udendørsbrug?
Gå på opdagelse i vores brede udvalg af udendørsskilte og skilte til butiksfacader, der gør dit budskab umuligt at overse.
Se alle udendørsskilte

Sørg for, at messeskiltene på din næste udstillingsstand virkelig tiltrækker opmærksomhed

Hvis du er ny på messer, udstillinger eller markeder, så har vi her (næsten) alt, hvad du skal bruge til din stand. VistaPrint har de nødvendige værktøjer til at skabe sammenhængende, unikke, brandede messeskilte, der hjælper dig med at promovere alle dine services og produkter.

Selv som erfaren messedeltager vil du ikke fortryde at tage et kig på nogle af de nyeste messeskilte, vi kan tilbyde. Del dine kontaktoplysninger eller information om udsalg og din virksomhed med forbipasserende på kreative måder. Fra pop op-skilte til pop-ud-bannere, bordskilte og flag – vi har helt sikkert et skilt, der passer til dine behov.

Uanset om du er begynder eller ekspert, står vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål om dit næste skilt. Vi har eksperter, som kan hjælpe dig, uanset om du leder efter produktoplysninger eller tips til, hvordan du kan gøre dit design helt perfekt.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vores skilte er enten lavet af letvægtsmaterialer eller nemme at transportere og flytte fra sted til sted.

Til udendørsbrug anbefaler vi vores Foamex-skilte, Waterbase-gadeskilte og flag, da de kan tåle ekstreme vejrforhold. Du kan se nærmere på vores udendørsskilte for at få idéer til mere holdbare skilte.

Til indendørsbrug er vores messevægge og roll-up-bannere de bedste valg.

Messevæggen på 2,3 x 2,3 meter fungerer godt til de fleste messestande i standardstørrelse.

Vi tilbyder en lang række baser til indendørs- og udendørsbrug. Du kan se sektionen med de forskellige typer baser til vores flag for at få flere oplysninger om de forskellige muligheder.

Nej, alle vores produkter er nemme at sætte op, og der er ikke meget, der skal samles. Desuden har vi samlevejledninger på siderne for hvert produkt, hvis du får brug for hjælp.