Vinylbannere

Markante design i fuldfarvetryk på holdbare vinylbannere. God til prisen til både indendørs og udendørs brug.
Lettest at læse
Indendørs/udendørs brug
Vinyl (13 oz. eller 15 oz.)
Bestil nu

Roll-up bannere

Bannere, som er samlet på forhånd, er nemme at sætte op, roll-up-bannere er det bedste valg til gentaget indendørs brug.
Hurtigste opsætning
Indendørs brug
Vinylbanner med stander og etui
Bestil nu

Stofbannere

Tætvævet, fin tråd giver et skarpt og varigt tryk og en glat finish. Bedst til begivenhed, som finder sted indendørs.
Godt til fremvisning af billeder
Indendørs brug
Let, sammenfoldeligt polyester
Bestil nu

Meshbannere

Mangler du en udendørsversion? Holdbare netbannere fremstillet af polyester, der slipper vinden lige igennem.
Bedst til blæst/udendørs
Udendørs brug
Vævet polyesternet
Bestil nu

For at få nye kunder gælder det først og fremmest om at blive bemærket. Vores specialdesignede bannere kan hjælpe.

Vil du øge din synlighed? Den rigtige, personaliserede banner kan fange en forbipasserende eller potentiel kundes opmærksomhed, især i travle situationer eller begivenheder med mange mennesker. Vi tilbyder personaliserede bannere og skilte til ethvert miljø – konferencer, begivenheder i butik eller nærmiljøfester – med et udvalg af design i alle farver og design.

Begynd med at vælge den bannerstil, som passer bedst til dit projekt. Vores klassiske hængende vinylbannere kan fås i mange størrelser til både indendørs og udendørs brug. Hvis du ofte deltager i messer og indendørs begivenheder er vores roll-up-bannere nemme at opsætte og tage ned: Banneret og stativet er samlet på forhånd og omfatter en solid bæretaske. Arbejder du udendørs? Vær klar til enhver situation med vand, vind og UV-afvisende vævet polyesternet. Uanset hvad du vælger, vil dit professionelt fremstillede banner være klar til at vise frem – og lavet til a kunne holde længe.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

SPØRGSMÅL. Hvordan vælger jeg mellem net-, vinyl- og roll-up-bannere? Hvad er forskellen?
SVAR. Vores bannere er designede til bestemte formål. Så når du vælger en bannertype, anbefaler vi at du starter med at spørge dig selv, hvor og hvordan du planlægger at vise det.

• Til udendørs brug: Netbannere er designet til at klare alt, hvad vejrguderne finder på. Solidt, vævet polyesternet lader vinden komme igennem, og det modstår regn og sol. Vores 15-oz. vinylbanners kan også bruges udendørs – et stærkt valg er bannere til åbninger, som eksempel.
• Til indendørs brug: Vores roll-up-bannere er fantastiske til begivenheder eller steder, som ikke har meget vægplads. Eller hvis du har en væg, er vores 13-oz. vinylbanner et stærkt valg tilsalgabannere eller særlige visninger.

SPØRGSMÅL: Hvordan vil mit design se ud på net vs. vinyl?
SVAR: Da netbannere har små huller, er de lidt gennemsigtige, og farverne er knap så stærke som på vinyl. Net fungerer godt med store skrifttyper og billeder. Arbejder du med et mere komplekst design? Du kan overveje et vinylbanner.

SPØRGSMÅL: Leveres banneret med snøreringe i metal?
SVAR: Snøreringe i metal på 0.7 cm er inkluderet på alle netbannere. De kan føjes til vinylbannere, afhængigt af hvordan du vil vise dit banner. Snøreringe i metal er ikke nødvendige på vores roll-up-bannere.

SPØRGSMÅL: Hvor er snøreringene i metal placeret på mit banner? Hvor mange er der? 
SVAR: Snøreringene af metal er placeret langs toppen og bunden af meshbannere, med ca. 50 cm afstand. Antallet af snøreringe i metal afhænger af bannerets størrelse.

SPØRGSMÅL: Jeg skal bruge en specifik bannerstørrelse. Kan jeg selv bestemme størrelsen?
SVAR: På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke specifikke størrelser. Men med vores store udvalg af størrelser er der en god chance for, at vi har et banner, der passer til dit behov.

SPØRGSMÅL: Jeg har allerede et roll-up-bannerstativ. Kan jeg købe et erstatningsbanner til det?
SVAR: Nej, desværre ikke på nuværende tidspunkt. Vi tilbyder dog andre vertikale stativer, som du kan bruge til vertikale vinylbannere. Bare se efter vores H-, L- eller X-stativer, som fås med vinylbannere.

SPØRGSMÅL: Kan jeg få et dobbeltsidet banner?
SVAR: Vi tilbyder dobbeltside til vores roll-up-bannere. På nuværende tidspunkt er vores hængende bannere – net og vinyl – trykt på én side.

Ideer og råd

Praktiske tips og inspirerende historier om at skabe et professionelt image, og gribe nye muligheder

Sådan laver du et banner til dit firma

Med et par vigtige råd kan du lave et specialdesignet banner, som kunder bemærker og du er stolt af.
Læs hvordan

Vistaprints guide til design af skilte

Er du nervøs? Her kan vi hjælpe. Få råd og inspiration fra vores eksperter i design og bannere.
Læs mere

Fra roll-ups i forretninger til udendørs events — vores specialdesignede bannere gør det nemt at blive bemærket. Tænk stort og udnyt hver eneste mulighed.

Specialdesignede bannere