Loading...

Indendørs og udendørs skilte

Lad ikke dine kunder gå glip af noget – få deres opmærksomhed med vores skilte. Vi har holdbare løsninger til butikker eller udendørsområder, og de kan hjælpe dig med at få dit budskab ud året rundt.

16 resultater
Gå til filtrerede resultater
16 resultater


Få dit budskab set hele året rundt, både inde og ude.

Giv dine kampagnetilbud, udsalg og andre budskaber lidt pondus med vores inden- og udendørs skilte. Vores inden- og udendørs skilte er alt fra metalgadeskilte til butiksskilte af træ og er designet til at vække opmærksomhed.

Uanset om du har brug for fast inventar som kontorskilte eller kørselsvejledninger eller noget, hvor du kan udskifte dine budskaber såsom standere til plakater eller rammer – har vi det, du skal bruge. Derudover fås de fleste af vores indendørs og udendørs skilte i forskellige størrelser.

Vi har metalskilte, akrylskilte, plastikskilt, krydsfinerskilte og skilte i andre materialer. Du kan finde udendørs og indendørs skilte, der passer til din æstetik og opfylder dine firmabehov, i vores sortiment.

Ofte stillede spørgsmål

VistaPrint tilbyder en række tilbehør til vores skilte – noget af det medfølger, og noget af det skal købes ved siden af. Besøg den respektive produktside for at læse mere om det tilbehør, der fås til dit skilt.

Vi tilbyder en lang række indendørs og udendørs skilte, hvoraf de fleste kun fås i ét materiale. Du kan vælge mellem akryl, pap, skum, metal (aluminium) og træ.

De fleste skilte er designet til indendørsbrug og er ikke vejrbestandige, men nogle kan også bruges udenfor. Brug kun tilbehøret til skiltene, hvor det er egnet.

Indendørs og udendørs: - Akrylskilte - Tavleskilte - Metalskilte - LED-lyskasser - Krydsfinerskilte - Plastikskilte

Kun indendørs: - Skilte i pap - Skumpapskilte - Foamex-skilte - Reboard-skilte - A-skilte

Ja, nogle af vores skilte kan tilpasses til en vis grad. Du kan for eksempel vælge en type materiale, grundfarven, designet, layoutet eller indholdet på skiltet. Tilbehøret kan ikke tilpasses.