Specialdesignede klistermærker

Omdan butiksvinduer, biler og mange andre steder til reklamemuligheder med vores slidstærke personaliserede klistermærker. Nu kan du bruge dit firmanavn, logo og farver til at skabe et gennemført, troværdigt look, der tiltrækker sig opmærksomhed på farten.

Tryl trafik om til muligheder. Gør et godt indtryk med professionelle, specialdesignede klistermærker, der vender hoveder.

Er du på udkig efter en smart måde at sprede budskabet om din virksomhed? Tænk på, hvor lang tid folk bruger i deres biler hver dag, og overvej så, om ikke du burde skabe nogle professionelle, personaliserede klistermærker. Klare og indbydende vinduesklistermærker kan påkalde sig folks opmærksomhed, når de passerer din butik, og friste dem til at komme tilbage senere. Og hvis du ofte er på farten, kan et veldesignet klistermærke til bildøre eller bilruden hjælpe dig med at skabe opmærksomhed, når du kører.

For at begynde at skille dig ud, skal du vælge fra vores sortiment af vinylklistermærker, og derefter tilføje nogle få nøgleelementer. Skal du udsmykke vinduerne i din butik eller på kontoret? Vælg personaliserede vinduesskilte, der inkluderer dine åbningstider og nylige roser. Vil du specialdesigne din bil? Fremvis dit firmanavn, logo og URL til din hjemmeside. Vores vinduesskilte, klistermærker til bildøre eller til bilruder er fremstillet af et holdbart materiale, der er designet til at blive siddende lige så længe, du ønsker det. Men når den tid kommer, så er de nemme at fjerne – helt uden grimme striber eller limrester.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

SPØRGSMÅL. Hvordan påfører man specialdesignede klistermærker?
SVAR. For alle klistermærker, bortset fra klistermærker til bilen, anbefaler vi en “våd påføringsmetode” i fire trin:

  1. Rengør overfladen, hvor klistermærket skal sidde.
  2. Bland varmt vand og opvaskesæbe, og påfør det overfladen.
  3. Fjern bagpapiret fra klistermærket, og sæt klistermærket på den våde overflade.
  4. Glat klistermærket ud fra midten og ud til kanterne med enten en vinduesskraber eller en lige genstand for at fjerne eventuelle bobler og overskydende vand.

SPØRGSMÅL. Skal vinduesklistermærker sidde på indersiden eller ydersiden af glasset?

SVAR. Du kan vælge mellem vores typer til montering på indersiden eller ydersiden for alle klistermærketyper. Vinduesklistermærker med selvklæbende forside til indersiden af glasset bliver trykt på siden med klæbemiddel. Vinduesklistermærker med selvklæbende bagside klæber på bagsiden og sættes på ydersiden af din bil eller vindue.

SPØRGSMÅL: Hvilken type klæbemiddel anvendes på klistermærker til bil?
SVAR: Vores klistermærker til bildør og bilrude anvender gennemsigtig polyakrylat. Det er et aftageligt, trykfølsomt klæbemiddel, der bliver siddende, men som ikke beskadiger lakken på din bil.

Hvad er forskellen på klistermærker til bildør og til bilruder? Hvad er det bedste valg for mig?
SVAR. Valget mellem klistermærker til bildør og til bilrude handler mest om, hvad du selv foretrækker. Med det sagt, er der dog et par ting, du bør huske på:

Hvis din bil netop er blevet lakeret, anbefaler vi, at du venter omkring 30 dage, inden du påsætter klistermærker til bildør – eller du kan vælge at bruge klistermærker til bilrude i steder.
• Hvis farven på din bil er den samme som farven på dit firmalogo, skal du muligvis ikke bruge et gennemsigtigt klistermærke til bilen. Dit logo vil fremstå tydeligere med vores hvide klistermærker til bildør eller bilruder.

• Klistermærke til bilrude må aldrig anvendes på forruden, de forreste sideruder eller andre ruder, hvor de blokerer for dit udsyn.

SPØRGSMÅL. Kan mine specialdesignede klistermærker hænge fast på træ, cement eller PVC?

SVAR. Disse klistermærker er hverken designet eller beregnet til andre overflader end glas og bildøre. Når det er sagt, så er vores klistermærke til kofangeren måske en mulighed for dig!

SPØRGSMÅL: Kan jeg genanvende specialdesignede klistermærker til bildør eller bilruder?
SVAR: Vores klistermærker kan nemt flyttes, men vi anbefaler ikke, at du tager dem af og sætter dem på alt for tit. Hver gang du gør dette, kan der sætte sig støv og andet skidt på klæbesiden, hvilket kan være skyld i, at der opstår bobler.

Ideer og råd
Praktiske tips og inspirerende historier om at skabe et professionelt image og gribe nye muligheder

Tiltræk kunderne med detailskilte

Vil du skabe gode kundeoplevelser? Den rette skiltning kan hjælpe.

Læs hvordan
How to impress customers

Sådan imponeres nye kunder

Når du møder en kunde for første gang, skal du huske disse fire vigtige (men nemme!) tips. 

Læs mere