Loading...

Skil dig ud til handelsmesser og arrangementer med en specialdesignet messevæg.

  • 2 størrelser
  • Aluminumramme
  • Kan hurtigt samles uden værktøjer
  • Nem velcrolukning
  • Monterbare halogenlamper kan tilkøbes
  • Lærred kan købes separat

Duk op med stil
Drømmer du om virkelig at blive set til events? En specialfremstillet messevæg kan løfte dit bord eller din stand op på et helt nyt niveau. Disse produkter i høj opløsning og høj kvalitet er større end et banner og kan hjælpe dig med at skille dig ud, især i travle omgivelser med mange personer. Uanset om du er til messe, konference eller endda festival, får vores messevægge dit brand til springe i øjnene hvor som helst.

Bliv set, igen og igen
Hvis du har planer om at deltage i flere events, er vores messevægge lige noget for dig. Den fritstående aluminiumramme er designet til at blive brugt længe og kunne flyttes. Den kan foldes, så den er nem at opbevare og transportere, og det holdbare stof, der kan tilpasses efter dine ønsker, kan maskinvaskes. På den måde kan du tiltrække kunder til indendørs events uden at skulle bekymre dig om en beskidt eller ødelagt messevæg.

Intuitiv designproces
Er du klar til at starte? Begynd med at kigge i vores udvalg af design, der kan tilpasses. (Du kan også uploade dit eget). Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten – professionel tryk og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede messevæg leveres ren, pæn og klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Messevægge i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk