Loading...

Messevægge

Lav en fritstående messevæg, som du kan tilpasse fuldt ud efter dine ønsker, til din næste messe eller arrangement. Stof i fuldt farvetryk med en aluminiumsramme, der kan slås sammen. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Pakke
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti

Skil dig ud til handelsmesser og arrangementer med en specialdesignet messevæg.

  • 2 størrelser
  • Aluminiumsramme med aftagelige fødder
  • Stof, der kan maskinvaskes
  • Burrebåndslukning
  • 2 transporttasker
  • Mulighed for kun grafik

Er du på udkig efter en måde at gøre opmærksom på dig selv ved et kommende arrangement? En specialfremstillet messevæg kan løfte dit bord eller stand op på et højere niveau. Disse produkter i høj opløsning og høj kvalitet er større end et banner og kan hjælpe dig med at skille dig ud, især i travle omgivelser med mange personer. De er desuden designet til at blive brugt mange gange og i lang tid: Den fritstående aluminiumramme kan foldes for nem opbevaring og transport, og det holdbare stof, der kan tilpasses efter dine ønsker, kan maskinvaskes.

Er du klar til at være kreativ? Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses. (Du kan også uploade dit eget). Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføje dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten – professionel tryk og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede messevæg leveres ren, pæn og klar til at bruge.

VistaPrint har designskabeloner til Messevægge i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk