Gå direkte til hovedindhold

Plakater

Få budskabet ud, uanset om du markedsfører i byen eller på kontoret, med iøjnefaldende specialfremstillede plakater. Udforsk vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 6 mulige materialer
  • 7 størrelser
  • Klart tryk i fuld farve
  • Mulighed for holdbar laminering

Er du klar til at få opmærksomhed fra forbipasserende, medarbejdere eller gæster til arrangement? Prøv den populære specialfremstillede plakat. Det er lettere, end du måske tror, at lave en elegant plakat, der kan få opmærksomhed inden- eller udendørs.

Vælg først størrelse og papirtype for at begynde at lave dine plakater. Udforsk herefter vores store sortiment af professionelle designs i fuldt farvetryk, herunder muligheder for specifikke brancher eller arrangementer. Når du tilfører dine egne detaljer såsom firmanavn, logo eller oplysninger om et arrangement, skal du sørge for, at budskabet er klart, enkelt og let at læse. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle plakater, der er klar til at blive vist.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Plakater i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk