Loading...

Plakater

Få budskabet ud, i byen eller på kontoret, med iøjnefaldende specialfremstillede plakater. Udforsk vores designskabeloner, der kan tilpasses, på dette FSC®-certificerede produkt. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør vægge eller vinduer til muligheder med tryk af plakater.

 • Fås i 7 størrelser
 • Vælg mellem 6 typer materiale
 • Levende fuldfarvetryk
 • Mulighed for holdbar laminering
 • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Få dine produkter bemærket
Er du klar til at få opmærksomhed fra forbipasserende, medarbejdere eller gæster til events? Prøv de populære specialfremstillede plakater. Det er lettere, end du måske tror, at lave flotte plakater, der får opmærksomhed udendørs eller indendørs.

En lang række muligheder
Du kan vælge mange forskellige størrelser og FSC ®-certificerede papirtyper, så du kan finde noget, der er helt rigtigt til din forretning. Uanset om du har brug for, at din plakat kan klare vind og vejr, eller du vil have en glansfuld overflade, der får dit budskab til at træde frem – eller noget derimellem – har vi det, du skal bruge.

Intuitiv designproces
Vælg først størrelse og retning på plakaten for at begynde at designe din plakat med tryk. Udforsk herefter vores store sortiment af professionelle designs i fuldt farvetryk for at designe dit eget tryk, herunder muligheder for specifikke brancher eller arrangementer. Når du tilfører dine egne detaljer såsom firmanavn, logo eller oplysninger om et arrangement, skal du sørge for, at budskabet er klart, enkelt og let at læse. Herefter vælge du papirtype ved kassen. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle plakater, der er klar til at blive vist.

personaliseret tryk

ANMELDELSES SNAPSHOT

39 anmeldelser

Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  20
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  4
 • 2 stjerner
  6
 • 1 stjerne
  5
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 39 kunder

Hurtig levering af korrekt vare

5. jan. 2023 | lord_bumkin

Fantastisk produkt og det var som jeg ønskede, ville dog ønske at jeg havde bestilt dem større, troede jeg fik en stor størrelse, men har åbenbart bestil en mindre størrelse end ønsket :)

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Vil helt klart bruge Vistaprint igen

6. nov. 2022 | Karoline

Nemt at designe sit eget, hurtig levering, godt produkt. Alt i alt en god oplevelse!

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Karoline Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse inde på vores hjemmeside og at det er nemt at benytte vores designstudio. Vi ser frem til at handle med dig en anden god gang. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Det er et godt produkt til en god pris

18. okt. 2022 | Jytte Nielsen

Jeg bruger det udendørs til min vejbod. Det ser vældig godt ud så længe der ikke er trængt vand ind i kanterne, som er mit problem. Jeg har ikke kunnet finde de samme mål i vinyl, derfor er jeg nødsaget til at fortsætte med dette produkt og se om jeg kan finde en løsning. Men det er ærgerligt.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Jytte Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har fundet et produkt som virker til formålet, dog er det beklageligt at plakaterne ikke holder når det er fugtigt eller regner. Inde på vores hjemmeside under "Skilte og plakater" tilbyder vi "Udendøres plakater" disse plakater er vandafvisende og kan klare en del. Næste gang du bestiller vil vi anbefale dig disse og de fås også i din plakat størrelse. Hvis du har brug for hjælp er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Rigtigt pænt produkt

20. aug. 2022 | Anette

Det er nu 4. gang jeg har haft brug for telefonisk hjælp til at designe et produkt, plakat med slægtstræ. Jeg sendte mine filer og hver gang har jeg fået hjælp af en dygtig og tålmodig medarbejder. Produktet er hver gang blevet så flot. Jeg bruger gerne Vistaprint igen. En meget tilfreds kunde.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Jeg vil bestemt købe mit produkt hos Vistaprint igen!

16. aug. 2022 | Robert Z.

Jeg havde bestilt en forstørrelse af mit billede hos flere andre udbyder, men resultatet var altid utilfredsstillende. Vistaprint er den første udbyder, som har leveret det produkt som jeg ønskede det, og det ved første forsøg, flot!

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-5

VistaPrint har designskabeloner til Plakater i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk