Gå direkte til hovedindhold

Stander til håndsprit

Sørg for at have håndsprit til kunderne inde i eller uden for din forretning eller virksomhed. Hvidt stål med ramme til opsætning af A4-flyer. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Fritstående og monterede holdere
  • Holdbar ramme
  • Der medfølger en flyer eller plakat
  • Kan holde en flaske med 75 mm (medfølger ikke)

Giv kunder og medarbejdere let adgang til håndsprit i eller uden for din butik eller virksomhed. Vores holdere til håndsprit er lette at sætte op og vise, uanset om du placerer dem ved en indgang, monterer dem på en væg (du skal bruge 3 skruer) eller sætter dem på et bord. Brug på steder, hvor der kommer mange mennesker forbi, f.eks. receptionsområder, kantiner, badeværelser eller mødelokaler ​–​ og opfordr alle til ofte at bruge det ​–​ og masser af det. Tilføj information om at holde afstand og andre vigtige oplysninger (som oplysninger om at bære maske) på den medfølgende flyer eller plakat, og vis den i rammen. Er du klar til at komme i gang? Vælg først hvilken model, du vil have ​–​ fritstående eller monteret. Start så med at gennemse vores udvalg af flyers og plakater, der kan tilpasses, herunder branchespecifikke muligheder.

Tilpas dit udvalgte design med vigtige detaljer såsom dit firmanavn, logo og oplysninger om at holde afstand. Vi tager os af resten, og du får en kasse med flot holder til håndsprit, der er klar til brug.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk