VistaPrint rabatkoder

Vi kan ikke tilbyde rabatkoder på nuværende tidspunkt, men vi tilføjer hele tiden nye tilbud til denne side, så kom snart forbi igen.
Eksklusive tilbud, leveringstider og meget mere

Ofte stillede spørgsmål: Danmark

SPØRGSMÅL: Uddeler VistaPrint rabatkoder?
SVAR: Ja, vi har ofte specielle tilbud – vi kalder dem “rabatkoder” på vores hjemmeside. Du finder dem typisk på vores startside, på vores tilbudsside og i e-mails.

 

SPØRGSMÅL: Hvordan anvender jeg en VistaPrint rabatkode?

SVAR: Hvis du har en af vores rabatkoder, kan du anvende den, efter du har designet dine produkter og lagt dem i indkøbsvognen. I din personlige Min indkøbsvogn spørger vi, om du har en kode til indtastning. Indtast den og tryk “Anvend” – så klarer vi resten.

SPØRGSMÅL: Hvordan kan jeg vide, om en rabatkode vil virke på min VistaPrint-bestilling?
SVAR: Hvis din VistaPrint rabatkode er gyldig, viser vi rabatten for alle de berørte produkter i din vogn. Og hvis rabatkoden ikke er gyldig eller gælder for produkterne, giver vi dig besked.

SPØRGSMÅL: Hvor på VistaPrints hjemmeside kan jeg se tilbud og tilgængelige kuponer?
SVAR: Vores tilbudsside viser alle de nyeste og bedste tilbud, der er tilgængelige. (Besøg den tit, for tilbud og besparelse ændrer sig ofte!) Vores hjemmeside kan også indeholde specielle, tidsbegrænsede besparelse.

SPØRGSMÅL: Kan jeg genbruge en VistaPrint rabatkode?
SVAR: Ja, som regel. Medmindre andet er oplyst, er VistaPrint rabatkoder ikke begrænset til kun én anvendelse. Hvis der er en undtagelse til denne regel, vil det fremgå helt tydeligt.

 

 

Mere info om tilbuddet

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, designservicer, tidligere køb eller produkter på VistaPrints Reklameartikler-side. Nedsatte priser på digitale produkter gælder kun for første faktureringsperiode. Medmindre andet er angivet, er levering og skatter ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.