Gå direkte til hovedindhold

Visitkort med afrundede hjørner

Drop hjørnerne, og skil dig ud. Udforsk vores unikke papirtyper, designskabeloner og mere, der kan tilpasses helt efter dine ønsker. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 85 x 55 mm size
  • 10 papirtyper
  • 6 mm afrundede hjørner
  • Levende fuldfarvetryk
  • Mulighed for relieftryk

Vil du skille dig ud til netværksbegivenheder, på konferencer og andre steder? Kom på forkant med konkurrenterne med visitkort med afrundede hjørner. Afrundede hjørner giver ikke bare dit kort et friskt og moderne udseende, men gør også kortet nemmere at få øje på, når det ligger i en bunke med andre.

Er du klar til at gå i gang? Først kan du kigge i vores udvalg af redigerbare design. (Har du dit eget design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design.) Når du har fundet et design, kan du tilpasse det med dine egne detaljer, såsom virksomhedsnavn, logo og hjemmeside, og vælge en papirtype, der komplementerer dit design og din personlighed. Skarpt, levende tryk, der giver dine kort et udseende, du bliver vild med og stolt af at vise frem.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort med afrundede hjørner i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk