Gå direkte til hovedindhold

Matte laminerede visitkort

Beskyt dine kort mod ridser, pletter og slid med en glat, lamineret belægning. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload af design. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • 350 g/m² belagt papirtype
  • Halv-mat finish
  • Standardhjørner
  • Føles som: En magasinforside

Enhver introduktion er en mulighed for at give et langvarigt førstehåndsindtryk. Med laminerede matte visitkort kan du hjælpe med, at dine kontaktoplysninger holder sig skarpe og professionelle. Vi har lagt en særlig film på begge sider af dit kort – udover den glatte, halvmatte finish tilføjer lamineringen et lag, der beskytter mod ridser, pletter og endda et par dråber vand. Det er et tykt papir, der føles lækkert og kan modstå tidens tand.

Klar til at gå i gang med at skabe dine laminerede matte visitkort? Begynd med at kigge i vores galleri med design, der kan tilpasses – eller upload dit eget. Du kan derefter tilføre alle dine egne ændringer – tekst, billeder og mere – før vi professionelt trykker, emballerer og afsender din bestilling. Din kasse med laminerede visitkort vil nå frem til dig i perfekt stand og klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Matte laminerede visitkort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk