Gå direkte til hovedindhold

Matte visitkort

Omdan den klassiske, lækre papirtype til din helt egen unikke kreation. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload af design. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 3 former
  • 2 papirtykkelser
  • 2 hjørnetyper
  • Føles som: Semi-glansfuld for- og bagside
  • Klart farvetryk
  • Folietryk eller relieftryk muligt

En sand klassiker går aldrig af mode – noget der bevises med de matte visitkort. Denne papirtype fortsætter med at være blandt de mest populære år efter år, og det er nemt at se hvorfor: Det matte papir opsuger mere blæk, hvilket gør det glimrende til store, farverige design.

Er du klar til at lave dit matte visitkort? Begynd med at kigge i vores udvalg af fuldfarve-design, der kan tilpasses. (Hvis du allerede har dit eget design, kan du bruge vores nemme upload-funktion.) Når du har fundet en favoritskabelon, kan du tilpasse den ved at tilføre dine egne detaljer. Vælg derefter papirtykkelse, og lad os klare resten. Du får skarpe, professionelle kort, der er klar til at tage kegler.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Matte visitkort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk