Gå direkte til hovedindhold

Visitkort med relieftryk

Få opmærksomhed, når du netværker, ved at tilføje lidt flot 3D-glans på forsiden af kortet. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme uploadfunktion. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 2 størrelser
  • 2 former: standard eller firkantet
  • 2 typer hjørner: standard eller runde
  • Hævet, gennemsigtig polymerlak
  • Klart fuldfarvetryk
  • Finish er kun på forsiden

Vil du lave et visitkort, der er ligeså unikt som din virksomhed? Specialfremstillede visitkort med relieftryk kunne være et herligt valg. Vi tilføjer et lag gennemsigtig polymerlak på 0,05 mm på forsiden af dit kort – din tekst, dit logo eller begge dele – som skaber en hævet 3D-effekt, der virkelig skinner.

Før vi kan tilføje dit relieftryk, skal du vælge vægten på det matte papir: 300 g/m² (standard) eller 360 g/m² (premium). Vælg det fuldfarvedesign, du bedst kan lide, tilføj dine egne detaljer, og fortæl os, hvor vi skal anbringe relieftrykket. Vi tager os af resten, og du får flotte visitkort, der er klar til at blive bemærket.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort med relieftryk i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk