Gå direkte til hovedindhold

Visitkort i naturfibre

Vis din rustikke side med iøjnefaldende, spættet papir. Udforsk vores designskabeloner, som kan tilpasses, eller brug det lette designupload. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • 260 g/m² plettet papirtype
  • Standard hjørner
  • Føles som: Genbrugspapir

Er du klar til at skille dig ud med stil? Overvej vores visitkort i naturlige fibre, hvis du vil have en papirtype med ekstra visuel interesse. Den ubestrøgne, råhvide papirtype er spættet med mørkere fibre, der giver en mere organisk, naturlig fornemmelse. Hvis du har overvejet kraftpapir, men er interesseret i en mindre almindelig mulighed – eller hvis du ofte skriver beskeder i hånden på dine kort – er denne papirtype måske for dig.

Er du klar til at lave dine visitkort i naturfibre? Start med at udforske vores galleri med designs, der kan tilpasses til dine behov. (Hvis du har et design klar, kan du også bruge vores uploadfunktion.) Når du har fundet en god skabelon, kan du tilpasse det efter behag, inden du lader os klare resten. Din bestilling bliver professionelt trykt, pakket og sendt til dig. Vores naturfiberkort er klar til brug, når du modtager dem..

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort i naturfibre i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk