Gå direkte til hovedindhold

Visitkort i tekstureret papir

Lav et kunstværk ud af dit logo ved at trykke det på en lærredslignende papirtype i høj kvalitet. Udforsk vores designskabeloner, som kan tilpasses, eller brug det lette designupload. Se yderligere oplysninger
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 3 former
  • 300 g/m² ubestrøget papir
  • 2 hjørnemuligheder: standard eller afrundede
  • Føles som: Lærred
  • Klart farvetryk

Drømmer du om at dele visitkort ud, der føles friskt og nyt? Vores teksturerede, ubestrøgne papir kan være lige det, du er på udkig efter. Denne papirtype af høj kvalitet har en let bølget lærredslignende tekstur, hvilket betyder, at dit kort skiller sig ud fra de mere traditionelle glansfulde eller matte papirtyper. Og med en ubestrøget for- og bagside er det let at notere noget derpå.

Er du klar til at lave dit teksturerede, ubestrøgne visitkort? Begynd at udforske vores sortiment af designs, som kan tilpasses. (Hvis du allerede har dit eget design, kan du bruge vores nemme uploadfunktion). Når du har fundet en favoritskabelon, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle visitkort, der er klar til at blive bemærket.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort i tekstureret papir i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk