Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Visitkort

Er du klar til at begynde at designe dit kort online?

Sortér efter form

Skil dig ud fra mængden med en markant og innovativ kortform.

Køb visitkort, der skiller sig ud

Har du en særlig type papir eller finish i tankerne? Start lige her.

Visitkort i fløjl

Gør et godt første indtryk med et personaliseret design på visitkortet.

Hvis du skal få nye kunder, skal du begynde at gøre dig bemærket, og dit visitkort er din chance for at fortælle potentielle kunder om, hvem du er, og hvad du står for. Uanset om du deler dem ud til begivenheder, vedlægger dem i produktleveringer eller har en stak liggende i receptionen, skal dit kort skille sig ud. Det er simpelt at lave visitkort online med Vistaprint, og du kan designe visitkort til enhver branche med vores galleri af skabeloner eller uploade dit eget billede for at komme i gang.

Ofte stillede spørgsmål

SVAR: Tykkelsen på visitkort er normalt målt i “gram pr. kvadratmeter”, forkortet som “g/m
”. Jo højere tal, jo tykkere kort. Tykkelsen på standard visitkort er 300 g/m
, men vægten kan variere med papirtypen. F.eks. vejer vores ultratykke visitkort faktisk 650 g/m
og vores premium visitkort vejer 360 g/m
.

Her er en hurtig gennemgang af standardstørrelser for visitkort:

Visitkort i tommer: 3,5" x 2"
Størrelser for visitkort i cm/mm: 85 x 55 mm
Størrelse for visitkort i Photoshop: 1050 x 600 pixels

Vi tilbyder også kvadratiske kort eller kort med afrundede hjørner, som er lidt anderledes end den typisk størrelse for visitkort. Og når du designer eller vælger en skabelon, så husk, at størrelser på visitkort kan omfatte et “tryk til kanten”, som er ekstra plads til billeder, mønstre eller designelementer, som går ud over de skårne kanter – dette hjælper med at forhindre hvide kanter på dit endelige kort.

Hvis oplysningerne stadig er stort set korrekte, kan de beholde dem som backup ved at strege den forældede info over og skrive ny tekst. Hvis kortene overordnet set er forkerte, anbefaler vi, at de kasseres til genbrug.

Vi anbefaler at bruge en af vores visitkortholdere, som kan fås i et udvalg af forskellige materialer og stilarter.

Visitkort har traditionelt et vertikalt layout, men hvis du går efter et anderledes, moderne udseende, har vi også mange skabeloner til vertikale visitkort. Vi har tusindvis af specifikke designlayout, som du hurtigt kan sortere efter branche, facon, stil og mere for gennemsyn. Og hvis du er usikker på, hvilke oplysninger, du skal have med (og hvor det skal være), så se nogle artikler om de 10 gyldne regler for at lave et visitkort og nogle tips til design af dit kort.

Forsiden af visitkortet får den tekstur eller finish, du har valgt. Bagsiden får en glat, mat overflade – storartet til at skive noter, aftaler eller andet på.