Gå direkte til indhold
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer, tidligere køb eller produkter på Promotiques hjemmeside, medmindre andet er angivet. Levering og produktopgraderinger er ikke medregnet i prisen, medmindre andet er angivet. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Anvend
Du kan kun bruge én kupon per bestilling.
 
 
Har du en rabatkode?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du en anden rabatkode?
Luk
 
 

Magnetskilte - terms og conditions

 


Disse vilkår for brug fastlægger korrekt brug og vedligeholdelse af produktet magnetskilt (herefter benævnt "Magnet"). De generelle brugervilkår for Vistaprint, som kan findes på http://www.vistaprint.dk, er inkorporeret ved reference i og gjort til del af denne Aftale, undtagen i det begrænsede omfang at de generelle brugervilkår for Vistaprint er udtrykkeligt modificeret herunder.

Når du køber produktet fra , accepterer du at være bundet af disse Vilkår for brug.
Læs dem og s generelle Brugsbetingelser omhyggeligt.
Hvis du har spørgsmål om Magneten, kan du ringe til vores kundeservice på 70 14 27 17.


Download en PDF-version af denne side

Instruktioner for anvendelse*

 1. Forberedelse
  • Inden du sætter magneten på en metaloverflade, bør du sikre dig at al maling, lak eller voks er hærdet. Hærdningstider er ca.: maling – 90 dage, lak – 60 dage, voks – 2 dage.
  • Rengør overfladen og magneten med et mildt rengøringsmiddel inden påsættelsen. Tør efter med en blød klud, og lad det tørre. Følg instruktionerne på rengøringsmidlet og fra bilproducenten.
  • Magneten bør have stuetemperatur når den påsættes.
  • Pas på med at bruge magneten under ekstremt lave temperaturer da det materialet kan blive skørt.
  • Tag magnetskiltet af inden bilvask.

 2. Bestem hvor magneten skal placeres
  • Overfladen skal være af metal, glat samt flad eller kun let buet.
  • Sæt ikke magneten på overflader som ikke er af stål eller metal, eller som indeholder meget ikke-metallisk materiale. Aluminium, træ eller glasfiber kan ikke bruges som underlag.

 3. Anbring magneten på overfladen.
  • Tjek at hele magneten ligger fladt mod metaloverfladen. Påsæt ikke magneten oven på ujævne eller kraftigt buede overflader.
  • Sørg for at der ingen lufthuller er, og at magnetens hjørner og kanter ligger glat og flugter med underlaget.
  • Krumninger ved kanten kan medføre at magneten falder af.
  • Hvis du vil tilpasse placeringen efter påsættelsen, så fjern magneten helt og sæt den på igen ved at tage fat i siderne, ikke hjørnerne. Bemærk venligst at hvis man skubber varen på plads, kan den strække sig eller skramme overfladen.

* HVIS IKKE MAN OVERHOLDER DE OVENSTÅENDE INSTRUKSER, KAN DET FORÅRSAGE SKADER PÅ PRODUKTET SELV ELLER PÅ DEN OVERFLADE, DET ER PÅSAT. DET KAN OGSÅ ØGE SANDSYNLIGHEDEN FOR AT PRODUKTET IKKE SIDDER ORDENTLIG FAST OG AT DET DERMED FALDER AF UNDER BRUG. HVERKEN Vistaprint ELLER NOGEN AF FIRMAETS MEDARBEJDERE, DIREKTØRER ELLER ANDRE, SOM ER TILKNYTTET FIRMAET, ER ANSVARLIGE FOR FORDRINGER, TAB ELLER SKADER PÅ PRODUKTET, PÅ OVERFLADEN, HVORPÅ DET ER PÅSAT ELLER PÅ ANDET MATERIALE ELLER PERSONER, HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING FOR ERSTATNING FOR PERSONSKADE, FORÅRSAGET AF MISBRUG ELLER FORKERT BRUG AF PRODUKTET ELLER VED AT MAN PÅ ANDEN MÅDE IKKE FØLGER INSTRUKTIONERNE.


Advarsler

Hvis disse forholdsregler ikke overholdes, kan det medføre skade på magneten eller dit køretøj, og det kan øge risikoen for at magneten ikke sidder ordentligt fast og kan falde af under kørsel.

Brug aldrig magneter som har bobler, rynker, bøjede hjørner eller kanter eller som er beskadigede på andre måder.

Kør aldrig hurtige end det tilladte eller anbefalede.

Påsæt ikke magneten oven på ujævne, hullede eller kraftig buede overflader såsom lygter, reflekser, luftindtag m.v.

Sæt ikke magneten på vandrette overflader, som f.eks. bilens tag, og undgå at sætte den hvor den er udsat for direkte, konstant sollys eller meget høje temperaturer.

Påsæt aldrig flere magneter oven på hinanden.

Brug af udendørsmagneter på malede overflader kan over længere tid medføre farveforskelle fordi den beskytter den underliggende farve mod UV-stråler.

Magneten må ikke bruges under vand eller på flyvemaskiner.

Tag magneten af døren før bilen vaskes.

Placer ikke andre genstande ovenpå et gemt produkt.

Opbevar ikke to magnetiske overflade ved siden af hinanden.

Påsæt ikke produktet på nogen flade, hvis det har været opbevaret med magnetsiden udad.