Loading...

Silkepapir med tryk til indpakning

Skab en mindeværdig oppakningsoplevelse med silkepapir med tryk til indpakning. Se, hvor let det er at uploade dit design, vælge imellem flere størrelser og meget mere. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Arkets Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav tilbehør til emballage med branding såsom silkepapir med tryk til indpakning

  • 2 størrelser
  • 28 g/m² silkepapir
  • Hvidt
  • Fuldfarvetryk på en side

Klædt på og klar til at imponere

Er du på udkig efter en sjov måde at højne dit brands udseende på? Overvej at bruge brandet silkepapir til emballagen. Uanset om du skal bruge det til at pakke skrøbelige genstande ind med, lægge lidt polstring omkring dine gaver eller beskytte dine produkter i bæreposer eller æsker, er silkepapir det rette. Det er et godt supplement til enhver æske eller pose til dine kunder, da hvert produkt vil føles som en gave.

Let og nem at pakke ind

Vores specialdesignede silkepapir fås i 2 størrelser og med tryk i en fuldfarve og giver et strejf af luksus til din emballage, mens folk samtidig ser dit brand. Derudover sætter det lette, tynde, hvide papir dit design i fokus og giver din virksomhed et professionelt look.

Nem designoplevelse

Er du klar til at begynde at designe? Når du har uploadet dit logo eller billede, kan du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og tekst for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og levering af din bestilling. Din specialdesignede silkepapir til indpakning ankommer rent, pænt og klar til at få opmærksomhed på dit brand.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk