Gå direkte til hovedindhold
Loading...
julekort

Julekort

Send et smil til alle på din liste med et festligt sæt personlige julekort. Specialfremstillede kort, med nye valgmuligheder for 2022 og nem upload af billeder. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Send dine varmeste julehilsener med tilpassede julekort.

  • Nyt i 2022: Hævet folietryk og takkede kanter
  • Vælg mellem 4 størrelser
  • 8 papirtyper
  • 3 slags hjørner
  • Tryk i klare farver
  • Fås med konvolutter

Hvis det har været et særligt langt og udfordrende år – og hvis du er på udkig efter måder at sprede lidt ekstra juleglæde – så er du ikke alene. Vi er her for at hjælpe dig med at lave dine egne julekort og sende et smil til alle på din liste. Uanset om du er på udkig efter noget traditionelt eller trendy, har vi en specialdesignet postkortskabelon til dig. Du kan bl.a. vælge mellem juleaften, nytår og andre vinterkort.

Vores kollektion af personaliserede julekort indeholder de seneste designtendenser såvel som klassiske kort, der lader dine yndlingsfamiliebilleder stråle. Og hvis det skal være ekstra julet, kan du vælge hævet folietryk i guld eller sølv eller få takkede kanter eller afrundede hjørner. Der er ingen grænser for din kreativitet.

Er du klar til at få trykt dine egne julekort? Gå på opdagelse i vores designgalleri, hvor du bl.a. kan filtrere efter størrelse, farve og mere. (Hvis du designer til professionel brug, kan du se efter vores firmajulekort). Når du har fundet et kort, du kan lide, hjælper vi dig med at uploade billeder og personalisere din skabelon i vores onlinestudie. Tilføj dine egne oplysninger og tekst, tilpas dit design, og bestil. Vi trykker, pakker og sender dine personlige julekort til dig, og de ankommer flotte og klar til at glæde.

Julekort skabelon

VistaPrint har designskabeloner til Julekort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk