Loading...

Visitkort med hævet folietryk

Sæt prikken over i'et på dit design med visitkort med hævet folietryk. Den reflekterende guld- eller sølvfinish hjælper dit design med at træde frem og vigtige oplysninger til at skille sig ud. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farver på folietryk
Hjørner
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Sæt en ekstra dimension på dit design med visitkort med hævet folietryk.

  • 360 g/m² premium mat papir
  • Fås med afrundede hjørner
  • Mulighed for at vælge guld- eller sølvfolie

Spændende og iøjnefaldende
Når dine kunder bliver bombarderet med beskeder, tilbud og reklamer, kan visitkort med hævet folietryk hjælpe dig med at skille dig ud. Uanset om du vælger sølv eller guld, får den reflekterende 3D-folie dine kort til at se og føles anderledes end almindelige visitkort. Du kan give dit design en luksuriøs følelse eller blot tilføre lidt visuel interesse og spænding. Uanset hvad er det en god måde at gå fra standard til at skille sig ud.

Godt til at fremhæve vigtige oplysninger
Jo mere synlige, du gør oplysninger som navnet på din virksomhed eller din hjemmesideadresse, jo mere sandsynligt er det, at folk husker dem. Du kan bruge vores visitkort med hævet folietryk til at sætte fokus på dine kontaktoplysninger og handles til sociale medier, men du kan også bruge den reflekterende guld- eller sølvfinish til at henlede opmærksomheden på særlige tilbud, vigtige datoer med mere.

Nem designproces
Du behøver ikke være (eller have) en grafisk designer for at lave flotte visitkort med hævet folietryk. Begynd med at se vores designskabeloner eller uploade din egen. Hvis du uploader din egen, kan du bruge vores designstudie til at sætte hævet folietryk hvor som helst på kortet, uanset om det skal være på teksten, billeder eller på hele designet. Og hvis du løber har spørgsmål, kan du altid se en mulighed for at spørge om hjælp. Når du er tilfreds med kortet, kan du se det i vores 3D-forhåndsvisning og gennemføre bestillingen.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk