Loading...

Klistermærker til vægge, gulve og vinduer

Omdan tomme områder til muligheder for at skille sig ud. 

Skabeloner til vinduesklistermærker 

Udforsk skabeloner, der er branchespecifikke eller har forskellige temaer, som du kan tilpasse og gøre til dine helt egne.
Nem påføring uden bobler 
Vores klistermærker er nemme at sætte på og tage af, uanset om det er på et vindue, på væggen eller på gulvet.
Læs mere

Klistermærker giver et professionelt udseende

Klistermærker til vinduer
Anbefales til: Indendørs- og udendørsbrug – lavet med et stærkt, holdbart klæbemiddel.
Vinduesfolie
Anbefales til: Flytbare skilte og midlertidige kampagner – lavet med silikonelim, der ikke efterlader rester.
Perforeret vinduesfolie
Anbefales til: Store vinduesområder – vand- og vejrbestandig perforeret plastik.
Wallstickers
Anbefales til: Indendørs- og udendørsbrug på vægge – nemme at sætte på og efterlader ingen rester.
Gulvklistermærker
Anbefales til: Vejvisning i butikker og tilbudskampagner – vandfaste, ridsefaste og skridsikre.

Lav vinduer, vægge, biler og gulve om til reklameskilte med holdbare klistermærker, der kan tilpasses. 

Er du på udkig efter en smart måde at reklamere for virksomheden? Farverige og indbydende tilpassede vinduesklistermærker kan få folks opmærksomhed, når de kører forbi din butik og lokke dem til at besøge dig. Wallstickers, der nemt kan flyttes rundt, giver dig mulighed for at dele oplysninger om din virksomhed og dine tjenester og produkter på en måde, der ikke kan overses. Og hvis du leder efter kreative metoder til at vise dine kunder vej i din butik eller tiltrække opmærksomhed til afdelinger i butikken og produkter på tilbud, er personligt tilpassede gulvklistermærker det perfekte valg. Skal du pynte vinduerne i butikken eller på kontoret? Lav klistermærker med eget tryk, som indeholder dine åbningstider og kontaktoplysninger. Har du plads til udendørsreklame? Sæt dit firmanavn, logo og hjemmeside på den. Vores vinylklistermærker og PVC-frie klistermærker er holdbare og designet til at blive på plads. Og når tiden kommer, er de nemme at fjerne igen – uden grimme streger eller limrester. 

Ofte stillede spørgsmål

Følg disse trin for at sætte klistermærker og folie op på en nem måde og med så få bobler som muligt:

  1. Rengør den overflade, som du vil sætte klistermærket på, og sørg for, at den er fri for støv og skidt.
  2. Hvis du sætter et vinduesklistermærke op indendørs, så spray let med vand på overfladen først. Du kan springe dette skridt over for alle andre klistermærker og folie.
  3. Pil klistermærkets bagpapir af, og sæt klistermærket på overfladen. 
  4. Glat klistermærket ud fra midten og ud til kanterne med en vinduesskraber eller noget andet med lige kant, så bobler eller overskydende vand presses ud.

Sæt dine gulv- og vægklistermærker på ved at følge samme proces, udover trin 2.

Du kan vælge mellem udgaver til indersiden og ydersiden af glasset. Klistermærker med selvklæbende forside har tryk på siden med lim. Klistermærker med selvklæbende bagside har lim på bagsiden og sættes på ydersiden af vinduet. 

Disse tilpassede klistermærker er ikke fremstillet til andre overflader end glas, glatte vægge og visse gulvtyper. Hvis du er interesseret i at sætte klistermærker på andre overflader, er vores klistermærker til bilen måske løsningen. Her er flere oplysninger om påsætning af vores forskellige typer klistermærker: 

  • Klistermærker til vinduer: Kun på glas 
  • Wallstickers: Malede gipsvægge, plastik, fliser, glat metal, forseglet beton og lakeret træ. 
  • Gulvklistermærker: Lakeret trægulv, voksbehandlet vinyl, laminat, forseglet beton.  

Vores klistermærker med tryk kan nemt flyttes, når du først sætter dem på, men vi anbefaler ikke, at de jævnligt pilles af og sættes på. Når man gør det, kan der samle sig støv og skidt på limen, hvilket kan forårsage bobler. Med undtagelse af vinduesfolie, som er designet til at blive taget af og sat på igen, så tit du ønsker det.

Først skal du vælge den klistermærketype, der fungerer bedst for din virksomhed. Derefter kan du designe klistermærket i vores brugervenlige designstudie – eller uploade dit eget billede. Det er vigtig at bruge en stor skrifttype, så den er let at læse samt masser af luft i designet, så det ikke bliver rodet. Og husk at inkludere dit logo og vigtige oplysninger som kontaktoplysninger og firmanavn, eller hvor meget kunderne kan spare på bestemte varer.