Loading...

Specialdesignede skjorter

Lav specialdesignede arbejdsskjorter med dit logo eller design.

123 resultater
Gå til filtrerede resultater
123 resultater


-

Promover dit logo på en stilfuld og professionel specialdesignet skjorte.

Skjorter med knapper er velegnet som en smart teamuniform eller til at skille sig ud til handelsmesser eller andre begivenheder. Vores skjorter er elegante og tidløse og kan tilpasses på venstre side af brystet, og der er dekorationsmuligheder for ethvert budget. Vælg mellem enkeltfarvetryk, fuldfarvetryk eller et dynamisk og langtidsholdbart broderi, som er perfekt til arbejdsuniformer, der skal bruges mange gange. Specialdesignede arbejdsskjorter skaber positive associationer til dit brand og giver et skarpt og professionelt look til hele dit team.

Er du klar til at lave dine egne skjorter med knapper? Upload dit logo, din grafik eller dit design og tilføj tekst i vores intuitive designstudie. Du kan endda gemme og dele dit værk med en ven eller kollega, før du bestiller. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vores designeksperter klar til at omsætte dine ideer til virkelighed.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har valgmuligheder til enhver type logo. Enkeltfarvetryk egner sig godt til simple logoer og giver en fornemmelse af at være malet, mens fuldfarvetryk laver et fotorealistisk tryk på din skjorte. Du kan også vælge broderi, der giver et langtidsholdbart logo.

Til logoer med mange farver eller nuancer er det bedst at bruge fuldfarvetryk eller broderi. Broderi er det mest holdbare valg til logoer, hvor der er flere farver, men højest 15.

Vores personaliserede skjorter er designet til at holde længe. For at bevare kvaliteten anbefaler vi, at du ikke stryger de dekorerede områder med strygejern. Ved enkeltfarvetryk og fuldfarvetryk anbefaler vi at vaske det med vrangen ud i koldt vand.

Vores skjorter fås i slidstærke materialer: blanding, bomuld, bomuldstwill og performance-stof.