Loading...

Visitkort med QR-kode

Giv kunderne øjeblikkelig adgang til din onlinebutik, anmeldelser, tilmeldingsformular og meget mere. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Kom i kontakt med dine kunder på et øjeblik.

  • Automatisk genererede QR-koder
  • Fås med de fleste papirtyper og overflader
  • Firkantede eller afrundede hjørner

Smart teknologi

Visitkort med QR-koder er en fantastisk måde at gøre et hurtigt møde til en langsigtet relation. Smart scanningsteknologi forbinder øjeblikkeligt folk til webstedet eller siden efter eget valg – inklusive din webbutik, dit fotogalleri eller din kalender. På den måde kan du lave en kraftfuld opfølgning på din introduktion og få endnu flere muligheder for at imponere kunderne.

Automatisk genererede koder

Visitkort med QR-koder er en fantastisk mulighed for næsten enhver form for virksomhed – og ethvert niveau af teknisk viden. Når du designer dit kort, kommer du til et trin, hvor du fortæller os, hvilken URL du vil linke til. Vi opretter QR-koderne for dig og sørger for, at de linker præcis, hvor du vil.

Nemme at designe, med mange muligheder

Da QR-koder ikke kræver specielt papir eller tryk, er QR-visitkort tilgængelige med næsten alle vores tilpasningsmuligheder – en bred vifte af papirtyper, former, tykkelser og meget mere. Du skal bare uploade dit design eller tilpasse en af vores skabeloner med dine virksomhedsoplysninger. Tilføj din URL (som nævnt ovenfor), og så er du klar til at afgive din ordre. Og hvis du har spørgsmål, før du gør det, vil du se en mulighed for at chatte live med en af vores eksperter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk