Loading...

Plakater

Få budskabet ud, i byen eller på kontoret, med iøjnefaldende specialfremstillede plakater. Udforsk vores designskabeloner, der kan tilpasses, på dette FSC®-certificerede produkt. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør vægge eller vinduer til muligheder med tryk af plakater.

  • Fås i 7 størrelser
  • Vælg mellem 6 typer materiale
  • Levende fuldfarvetryk
  • Mulighed for holdbar laminering
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Få dine produkter bemærket
Er du klar til at få opmærksomhed fra forbipasserende, medarbejdere eller gæster til events? Prøv de populære specialfremstillede plakater. Det er lettere, end du måske tror, at lave flotte plakater, der får opmærksomhed udendørs eller indendørs.

En lang række muligheder
Du kan vælge mange forskellige størrelser og FSC ®-certificerede papirtyper, så du kan finde noget, der er helt rigtigt til din forretning. Uanset om du har brug for, at din plakat kan klare vind og vejr, eller du vil have en glansfuld overflade, der får dit budskab til at træde frem – eller noget derimellem – har vi det, du skal bruge.

Intuitiv designproces
Vælg først størrelse og retning på plakaten for at begynde at designe din plakat med tryk. Udforsk herefter vores store sortiment af professionelle designs i fuldt farvetryk for at designe dit eget tryk, herunder muligheder for specifikke brancher eller arrangementer. Når du tilfører dine egne detaljer såsom firmanavn, logo eller oplysninger om et arrangement, skal du sørge for, at budskabet er klart, enkelt og let at læse. Herefter vælge du papirtype ved kassen. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle plakater, der er klar til at blive vist.

personaliseret tryk

VistaPrint har designskabeloner til Plakater i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk