Loading...

Invitationer og kort

Find specialdesignede festinvitationer for enhver smag til enhver lejlighed.

Til de allervigtigste milepæle

Nogle anledninger fortjener mere opmærksomhed. Meget mere. Køb kontorartikler med tema, dekorationer til den store dag og specialdesignede gaver.

Giv de store øjeblikke den opmærksomhed, de fortjener, med specialdesignede invitationer.

Fra dit første barns fødsel til mors afskedsfest på jobbet – visse lejligheder fortjener en ordentlig fest. Derfor tilbyder VistaPrint specialdesignede festinvitationer til alle dine vigtigste fejringer. Den rigtige invitation vil begejstre gæsterne og fungere som en håndgribelig påmindelse, som de kan sætte på køleskabet – og den er noget flottere end en SMS.

Vores invitationer dækker en lang række anledninger som f.eks. fødselsdage og bryllupper og mindre (men lige så festlige) sammenkomster som julefrokoster og indflytterfester.

I vores gallerier finder du design for enhver smag – alt fra detaljerede blomstermønstre til iøjnefaldende grafik. Det er også nemt at tilpasse vores kort – med et par klik kan du tilføje alle de vigtigste oplysninger og endda flot udsmykning. (Guldfarvet folietryk? Ja tak.) Vi står klar til at hjælpe, hvis du får brug for det, imens du designer.

Ofte stillede spørgsmål

Vores skabeloner med tomme felter, der bare skal udfyldes, gør det nemt at skrive invitationer. Når du ser på de forskellige design, vil du lægge mærke til, at vores invitationer har særlige tomme felter til alle de vigtigste oplysninger. Det inkluderer:

 • Hvem arrangementet er for (dvs. æresgæsten)
 • Datoen og tidspunktet
 • Stedet og adressen
 • SU-oplysninger, herunder kontaktoplysninger og en deadline for, hvornår gæster skal svare

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde oplysningerne – det er det hele. Til visse lejligheder har vi sørget for at gøre plads til flere oplysninger. Vores invitationer til babyshowers har f.eks. en sektion, hvor du kan skrive gaveønsker.

Og hvis der er andre oplysninger, du gerne vil dele med gæsterne, har du altid mulighed for at tilføje mere tekst i designstudiet. Det kunne f.eks. være:

 • Dresscode
 • En alternativ dato for udendørsarrangementer, hvis vejret er dårligt
 • Hvad gæsterne skal have med (hvis relevant)
 • Spørgsmål til gæsterne om særlige kosthensyn
 • Om forældrene skal være med, hvis det er en børnefest

Tidspunktet for, hvornår man bør sende sine invitationer varierer efter typen af arrangement. Brug listen nedenfor som en generel retningslinje.

 • Sæt-kryds-i-kalenderen-kort: 6-12 måneder i forvejen.
 • Bryllupsinvitationer: 6-8 uger.
 • Invitationer til polterabend og babyshower: 4-6 uger.
 • Jule- og nytårsinvitationer: 4 uger.
 • Invitationer til fødselsdage, fejring af bryllupsdage og indflytterfester: 2-4 uger.

Vi anbefaler, at du bestiller invitationerne 1-2 uger, før du vil sende dem. Tryk og levering af invitationer tager cirka en uge – så har du masser af tid til at modtage, udfylde og sende dine invitationer.

Vi har invitationer og begivenhedskort til traditionelle milepæle som bryllupper, babyshowers, afskedsfester, fejring af bryllupsdage og barnedåb. Du kan også få design til festlige sammenkomster som nytårsfester og julefrokoster.

Hvis du ikke kan finde et design til netop dit arrangement, kan du kontakte vores grafiske designservice. De kan tilpasse en af vores eksisterende skabeloner, eller lave noget helt nyt, der passer lige til dig.

Ja. Du får mulighed for at tilføje konvolutter, når du har designet dine kort. Vi tilbyder flere forskellige valgmuligheder, f.eks. farvede konvolutter og personligt tilpassede konvolutter, der matcher dine invitationer. Du kan også springe konvolutterne helt over (men vi anbefaler, at du tilføjer dem).

Der er mange sjove og samtidig enkle måder at pynte dine invitationer på. Begynd med at vælge en iøjnefaldende skabelon, som matcher temaet for din fest. Derefter kan du tilføje en masse kreative detaljer – når du tilpasser din invitation, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af farver eller dekorere dit kort med guldfolie eller vælge afrundede hjørner.

Og glem ikke det matchende tilbehør – en konvolut i flotte farver får din invitation til at skille sig ud i posten, imens et fint konvolut-klistermærke eller en afsenderadresseetiket er prikken over i'et.