Loading...

Fotobøger

Saml de betydningsfulde øjeblikke i et fotoalbum. Kvadratiske, lodrette eller vandrette med 24-120 sider. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelser
 

Foretrækker du at lave din fotobog offline? Download vores designeditor.
Sammenlign editors
100 % tilfredshedsgaranti

Skab en samling af minder med fotobøger.

 • 8 størrelser og layouts
 • 2 papirtyper
 • Ensfarvet forside eller forside med billede
 • Fra 24 op til 120 sider
 • Professionelt hardcover
 • Online og offline designværktøjer, med Smart Assistant

Øjeblikke, du vil huske for altid
Der ikke meget, der slår det at se tilbage på yndlingsminderne. Derfor er vi stolte af at tilbyde fotobøger, der fejrer dine mest betydningsfulde øjeblikke. Uanset om du laver dit eget personlige bibliotek eller har brug for en gave til venner og familie, gør fotobøger det let at vise billeder fra et bryllup, en ferie eller familiebilleder.

Detaljer, du vil elske
Dit fotoalbum skal føles så unikt som de minder, det indeholder – så vi har givet dig masser af muligheder for at sætte dit eget præg på det. Vores albummer kommer i en række forskellige størrelser og layouts, som du kan tilpasse med 2 forskellige papirtyper og et udvalg af omslag – inklusive læder og fotoomslag.

Dit valg designprogrammer
Føler du dig inspireret? Vi er klar med 2 designprogrammer – en mobilvenlig mulighed for at lave fotobøger online eller et program til fotobøger, som du kan downloade og bruge på din computer. (Du kan lære mere om hvert program i afsnittet om redigeringsprogrammer). Uanset hvad du foretrækker, vil vi guide dig gennem processen trin for trin. Du kan også bruge vores Smart Assistant, som hurtigt vil udvælge dine bedste billeder, designe et layout og skabe en fotobog, du vil elske. Når du er tilfreds med dit design, vil vi professionelt trykke, binde og pakke din kreation – og så sender vi den hjem til dig. Dit album ankommer rent, pænt og klar til blive en elsket klassiker.

Tryk af fotobog

ANMELDELSES SNAPSHOT

7 anmeldelser

Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  1
 • 1 stjerne
  2
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 7 kunder

Fin, fin fotobog.

23. nov. 2022 | Anne

Jeg har bestilt 4 fotobøger, alle fine og jeg er fuldt ud tilfreds. Bøgerne kom lyn hurtigt.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Anne Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at alle fotobøgerne er lige som de skal være og at leveringen gik stærkt. Vi håber at kunne handle med dig en anden god gang. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Fotobog

7. okt. 2022 | Inge Marie Christoffersen

Den var smukt udført og gjorde stor lykke. Tusind tak til det venlige og hjælpsomme personale. Jeg vil helt sikkert handle hos Vistaprint igen. Kan vamt anbefales.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Ingemarie Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du fik den hjælp som du havde brug for og at fotobogen var en success. Vi ser frem til at handle med dig en anden god gang. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

En flot fotomappe

6. jan. 2023 | Flemming

Leveringen var ikke tilfredsstillende. UPS leverede 10 dage for sent, og til en opsamlingsadresse i stedet for bopælen. Undgå UPS

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Jeg vil købe det produkt igen

22. dec. 2022 | Erik B. Larsen

Jeg købte en 30 x 30 fotobog på 120 sider og den endelige bog blev som forventet, dog skulle jeg nok have valgt "layflat" indbindingen, i stedet for standard, da den tykke bog skjulte noget af billederne ved opslag. Det kunne jeg selvfølgelig have sagt mig selv, så Vistaprint skal ikke lastes for min bestillingsfejl. Bestillingen drillede mig desuden ved færdiggørelsen, hvor jeg ikke kunne se om alt var uploadet korrekt. Først efter et par telefonopringninger til Vistas kundeservice, fik jeg forklaret, at der var forskel på Online og Download versionen af bogprogrammet. Ellers skal Vistaprint roses for en hurtig levering og en meget venlig kundeservice.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Erik Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at fotobogen er blevet som forventet og vi er glade for at du kontaktede os da du stødte på problemer så vi kunne være behjælpelig med færdiggørelsen. Vi takker for ros og ser frem til at handle med dig en anden god gang. Med venlig hilsen Vistaprint kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

normalt har jeg været meget tilfreds.

1. mar. 2023 | vibeke

Det var svært at få billederne ind i de rammer, der angav skærelinjer, og det ses tydeligt med hvide kanter på de fleste af siderne. De større, tidligere albums, jeg har lavet, har været meget lettere at arbejde med. Og resultaterne har været fine.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-5

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk