Loading...

Roll-ups

Gør det let at gøre klar til messen med et samlede banner- og standsæt. Udforsk en række forskellige størrelser og kassetter, der er trykt i levende fuldfarver. "Skal du bruge et tosidet banner? Se siden med tosidede bannere" Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Kassette
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Rejs det og skil dig ud ved events, salgsmesser og mere.

  • EN NY OG MERE BÆREDYGTIG MULIGHED: Fås i PVC-frit materiale
  • 3 forskellige størrelser
  • 3 forskellige kassetter
  • 4 forskellige materialer
  • Færdigsamlet ramme, banner og transporttaske
  • Levende fuldfarvetryk

Med specialdesignede roll-ups får du mest muligt ud af din tid og dine penge, når du er på messe, konference eller i butikken. De leveres med en færdigsamlet aluminiumsbund, ramme, banner og transporttaske – alt hvad du behøver for at sætte en iøjnefaldende og fritstående skærm op på få minutter. Vigtig bemærkning vedrørende samling: Brug begge hænder til at trække op fra midten af dit banner for at undgå at beskadige svinget inde i kassetten.

Vores specialdesignede roll-up-bannere fås i en række bannerkassetter med et bredt udvalg af designmuligheder. Du kan også vælge dit bannermateriale – inklusive det nye PVC-fri polyester, som gør bortskaffelsen mere bæredygtig.

Udforsk vores designgalleri eller upload dit eget personaliserede design for at komme i gang med at designe dit roll-up. Tilføj dine egne detaljer, og fuldend dit design – så klarer vi resten. Dit professionelt trykte banner leveres i en praktisk transporttaske, som er klar til brug ved din næste begivenhed.

VistaPrint har designskabeloner til Roll-ups i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk