Gå direkte til hovedindhold

Roll-ups

Gør det let at gøre klar til messen med et samlede banner- og standsæt. Udforsk en række forskellige størrelser og kassetter, der er trykt i levende fuldfarver. "Skal du bruge et tosidet banner? Se siden med tosidede bannere" Se yderligere oplysninger

Størrelse
Kassette
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • EN NY OG MERE BÆREDYGTIG MULIGHED: Fås i PVC-frit materiale
  • 3 forskellige størrelser
  • 3 forskellige kassetter
  • 4 forskellige materialer
  • Færdigsamlet ramme, banner og transporttaske
  • Levende fuldfarvetryk

Med specialdesignede roll-ups får du mest muligt ud af din tid og dine penge, når du er på messe, konference eller i butikken. De leveres med en færdigsamlet aluminiumsbund, ramme, banner og transporttaske – alt hvad du behøver for at sætte en iøjnefaldende og fritstående skærm op på få minutter. Vigtig bemærkning vedrørende samling: Brug begge hænder til at trække op fra midten af dit banner for at undgå at beskadige svinget inde i kassetten.

Vores specialdesignede roll-up-bannere fås i en række bannerkassetter med et bredt udvalg af designmuligheder. Du kan også vælge dit bannermateriale – inklusive det nye PVC-fri polyester, som gør bortskaffelsen mere bæredygtig.

Udforsk vores designgalleri eller upload dit eget personaliserede design for at komme i gang med at designe dit roll-up. Tilføj dine egne detaljer, og fuldend dit design – så klarer vi resten. Dit professionelt trykte banner leveres i en praktisk transporttaske, som er klar til brug ved din næste begivenhed.

VistaPrint har designskabeloner til Roll-ups i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk