Loading...
Personaliseret papirpose med logo

Papirposer

Hjælp kunderne med at transportere deres indkøb, og vis dit logo frem med bæreposer med dit eget tryk. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x D x H)
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Papirposer med tryk spreder dit budskab med hvert salg. 

  • 2 størrelser
  • 2 papirtyper
  • Snoede hanke
  • Skarpt, 4-farvet tryk
  • Fuldfarvetryk, begge sider
  • Bærer op til 5 kg

Alsidige, praktiske poser

Opdater din emballage med papirposer med tryk. Specialfremstillet emballage giver et poleret, sammenhængende look, og gør det nemt for folk at se, hvor dine kunder har været. Vi har også en lang række papirposer med juletemaer at vælge imellem: snefnug-, jul- og julemandsdesign – de skal nok gøre folks dag lidt mere juleglad.

Lette og nemme at bære

Fås i 2 størrelser og 4 trykfarver. Vores papirposer med tryk er velegnede til alle anledninger, og så jul, fødselsdagsfest eller som reklame. De er nemme at tilpasse, og du kan vælge imellem hvidt og brunt kraftpapir. Med deres snoede hanke er de nemme at bære, har et klassisk udseende og sørger for at din virksomhed bliver kendt vidt og bredt.

Nemme at designe

Er du klar til at lave dine egne papirposer med tryk? Start med at udforske vores galleri med skabeloner, der kan tilpasses, inklusive nogle med juletryk. Når du har fundet en, som du er glad for, kan du tilpasse den ved at tilføje dine egne detaljer. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine papirposer ankommer rene, pæne og klar til at blive brugt.

personaliserede papirposer

VistaPrint har designskabeloner til Papirposer i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk