Loading...

Papirposer

Gør takeaway-bestillinger og indkøbsposer til brandingmuligheder med specialfremstillede papirposer. Papirposer er perfekte til både detailhandel og events, og du kan vælge imellem enkelt- eller fuldfarvetryk.


5 resultater
Gå til filtrerede resultater
5 resultater


Sæt dit brand på specialfremstillede papirposer, så det bliver set efter hvert eneste salg.

Opgrader din emballage med papirposer, som viser dit brand frem. Når du giver din kunde en pose med dit logo, svarer det til at give dem et visitkort, så sørg for, at dit logo bliver set med vores papirposer med tryk i flotte farver. Uanset om du har en butik, en restaurant med takeaway eller skal til en event, kan vi hjælpe med alt fra brune papirposer til luksusgaveposer i papir. Personligt tilpassede papirposer er en unik reklamemulighed.

Vores specialfremstillede papirposer med tryk er lavet af holdbare materialer og fås med fuld- eller enkeltfarvetryk, så du kan være kreativ og lave din helt egen emballage. Vil du vide, hvordan du får dit logo trykt på vores papirposer? Det er nemt. Brug vores designstudie til at uploade dit logo, eller vælg et af vores mange designskabeloner for at komme i gang. Vores eksperter står klar til at hjælpe med alt, hvad du har brug for.

Ofte stillede spørgsmål

Den anbefalede vægt, du kan have i din papirpose, afhænger af papirposens størrelse og type. For eksempel anbefaler vi ikke at overskride 2,5 kg i vores papirposer i størrelse XS og S. Poser i størrelse M kan holde til op til 5 kg. Vi anbefaler ikke at overskride en vægt på 4 kg i vingaveposer. Vores luksusgaveposer kan holde til op til 8 kg, afhængigt af størrelsen. 

For at få mest muligt ud af dine personligt tilpassede papirposer anbefaler vi, at du gør følgende:

  1. Hold det enkelt. Papirposer med tryk er ikke bare gode til at skabe en sammenhængende brandidentitet og oplevelse for dine kunder, de kan også fange potentielle kunders opmærksomhed. Så sørg for, at dine illustrationer kan ses og er nemme at genkende på afstand.
  2. Tilføj din hjemmeside eller oplysninger om sociale medier. Det giver ikke bare et professionelt udtryk, eksisterende og nye kunder får også mulighed for at læse mere med det samme og hvor som helst.
  3. Hvis du uploader et billede, så sørg for, at det er mindst 300 dpi for at sikre den bedste trykkvalitet.

Den bedste størrelse eller form afhænger helt af posens formål. Gavebutikker bruger måske små eller lange, tynde gaveposer i papir. Tøjforhandlere foretrækker måske mere firkantede papirposer. I forhold til materialer er kraftpapir et populært valg. Det er en naturlig brun papirpose med fremragende rivstyrke, fordi materialet er robust og slidstærkt. 

Hvis du opbevarer dine papirposer korrekt, er det nemmere at opretholde deres kvalitet og sørge for, at de ikke går i stykker. Det sikrer du bedst ved at gøre følgende:

  1. Opbevare dem et tørt og køligt sted uden fugt.
  2. Sørge for, at de ikke bliver udsat for direkte sollys i længere tid. Det kan få farven på papirposer med tryk til at falme og svække fibrene.
  3. Stakke dem omhyggeligt for at undgå slid, når du flytter dem.
  4. Undgå at opbevare varer i dine papirposer i længere tid ad gangen. Det kan rive poserne i stykker, eller de kan miste formen.

Alle vores poser af papir er genanvendelige, og mange varianter er også FSC®-certificerede.

Ja, VistaPrint tilbyder et stort udvalg af professionelt designede skabeloner til en række forskellige brancher. Find en, der passer til din virksomheds behov her i vores galleri.