Gå direkte til hovedindhold

Manillamærker

Skab et sammenhængende look til specialfremstillede prismærker, til-og-fra-mærker med mere. Udforsk de forskellige størrelser, former og flotte typer finish. Se yderligere oplysninger

Form
Vælg din størrelse
Papirtype
Finish
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • NYHED: Flere typer papir og finish
  • 4 former og 4 størrelser
  • 3 papirtyper
  • Hulstørrelse: 3,17 mm
  • Tryk i klare farver
  • Fra 25 til 5.000 styk

Stilfuld og smart emballage
Vil du gerne skille dig ud? Med specialdesignede produktmærker kan du gøre det nemmere for kunderne at se, hvorfor dine produkter er noget helt særligt. Du kan vise prisen, en plejevejledning og meget andet – og samtidig tilføje en flot detalje til din eksisterende emballage med en finish, som kunderne vil lægge mærke til (og ikke kan modstå). De er alsidige, så du kan bruge dem som tøjmærker eller manillamærker på forskellige ting som f.eks. æsker, glas og poser. Og med vores tilpasningsproces kan du tilføje et logo, et budskab – eller begge dele!

Klar til gaverne
Manillamærker er praktiske hele året rundt, men den travle juletid er der, hvor de virkelig kan komme til deres ret. Når kunderne shopper efter gaver, kan specialdesignede mærker til juletiden give dine produkter et forspring i forhold til konkurrenterne på fyldte hylder og tøjstativer eller i vinduesudstillinger. Og med et smukt design og et festligt budskab kan manillamærker til juletiden bringe din gaveindpakning op på et helt nyt niveau. De er en god måde at gøre et godt indtryk og kan hjælpe dig med at få nye loyale kunder.

Nemme at tilpasse og bruge
Vores specialdesignede manillamærker trykkes i fuld farve i papir efter dit valg og fås i en række forskellige former, størrelser og med iøjnefaldende typer finish. Vi har mange valgmuligheder, som kan hjælpe dig med at skabe de helt rigtige mærker til din virksomhed, uanset om du sælger tøj, smykker, madvarer eller andet.

Enkel designoplevelse
Er du klar til at designe dine egne manillamærker? Begynd med at kigge i vores udvalg af designskabeloner. (Eller brug design-uploadfunktionen, hvis du allerede har et design klar). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine manillamærker ankommer i perfekt stand og klar til at vise frem.

personligt tilpassede produktmærker

VistaPrint har designskabeloner til Manillamærker i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk