Gå direkte til hovedindhold

Lykønskningskort

Lav et stilfuldt lykønskningskort til personlig eller professionel brug. Gå på opdagelse i en række designmuligheder, og vælg mellem flere forskellige papirtyper. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 2 størrelser
  • 8 forskellige papirtyper
  • Standard eller afrundede hjørner
  • Levende tryk i fuld farve
  • Mulighed for konvolutter

Er du klar til at gøre et varigt indtryk? Undervurder ikke, hvor effektivt et håndskrevet kort er. I en verden af mails og sms'er skiller et personligt kort sig ud, uanset om du skriver til en, du har kær, eller følger op på en professionel henvendelse. Og med vores udvalg af personlige kort kan du nemt lave et unikt design, der afspejler din stil.

Udforsk vores designgalleri for at begynde at lave dine kort. Her har du mulighed for at se alle vores muligheder sammen eller filtreret efter stil, farve og mere. (På mange af vores designs er der plads til et billede eller to.) Når du har fundet en mulighed, du synes om, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer såsom navn, monogram eller virksomhedslogo. Når dit design er helt perfekt, skal du bare bestille og lade os klare resten.

Dine notekort bliver professionelt trykt, pakket og sendt til dig. De ankommer klar til brug – og klar til at glæde de tiltænkte modtagere.

VistaPrint har designskabeloner til Lykønskningskort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk