Gå direkte til hovedindhold

Hjemmesider og digital markedsføring

Alle de digitale værktøjer, du skal bruge til at opretholde en digital tilstedeværelse og få din virksomhed til at vokse.

Hjemmesidebygger

Hjemmesidebygger

Priser fra kun Loading

  • Brugervenlig designgrænseflade
  • Let justerbare skabeloner
  • Chat- og telefonsupport
  • Mobil-responsive hjemmeside

Ofte stillede spørgsmål

Et domænenavn er din adresse på internettet. Domænenavnet er den måde, hvorpå kunder finder din hjemmeside. Når domænet, som f.eks. www.minvirksomhed.web, bliver indtastet i browseren, går browseren til den placering og viser det indhold, den finder der. Dit domænenavn fungerer også som din onlineidentitet, så det bør være tæt forbundet til navnet på din virksomhed eller de produkter og tjenester, du tilbyder. Det er vigtigt at have sit eget tilpassede domænenavn for at give sin virksomhed en professionel og troværdig tilstedeværelse online.

Der findes to forskellige måder, du kan bygge din hjemmeside på. Hvis du har tekniske evner og tid at bruge på det, kan du lære HTML, CSS og andre webudviklingsteknologier og bygge en hjemmeside fra bunden. Denne metode giver dig fuld fleksibilitet og kontrol over din hjemmeside, men den kræver også en betragtelig investering i form af tid. Den mere populære metode er at bruge et onlineværktøj som en hjemmesidebygger til at hjælpe dig med at bygge en professionel hjemmeside på en brøkdel af tiden. Med disse onlineværktøjer kan du starte med en af hundredvis af allerede byggede skabeloner og blot tilpasse den med med dit firmalogo, farver, skrifttyper og billeder. Derefter tilføjer du indhold, sider og andre ting som formularer, forbindelse til sociale medier og indkøbsvogne. Ved at bruge en online hjemmesidebygger kan du få en stærkt tilpasset firmahjemmeside med en minimal indsats ved hjælp af de brugervenlige værktøjer.

Ved at bruge en online hjemmesidebygger kan det være ganske nemt selv at bygge sin hjemmeside. Disse værktøjer tilbyder forbyggede skabeloner og moderne hjemmesidedesign, der giver dig et forspring. Derefter kan du nemt tilføje sider, indhold, billeder og andet, der gør hjemmesiden til din egen. Prøv selv, du kan bruge hjemmesidebyggeren gratis i op til 30 dage.

Google giver virksomheder mulighed for at oprette en gratis virksomhedsprofil, der også kaldes Google My Business (tidligere Google Places). Din virksomhedsprofil omfatter dit firmanavn, en kort beskrivelse, kontaktoplysninger og endda billeder. Ud over Google, bør du sørge for, at din virksomhed også er registreret på en række andre onlinevejvisere. Nogle eksempler er søgemaskiner som Bing, indholdsfortegnelser som Yahoo og De Gule Sider samt platforme som Yelp. Det kan være tidskrævende at registrere din virksomhed på alle disse hjemmesider, men tjenester som VistaPrints administration af tilmelding til søgemaskiner kan automatisere processen for dig. Når du har indtastet dine oplysninger én gang, kan vi få dig registreret på over 100 registre og hjemmesider. Og når du ønsker at ændre noget, opdaterer vi alle dine profiler med ét klik.

Vi stiller ikke krav om lange kontrakter for nogen af vores digitale markedsføringsværktøjer. Du kan vælge et månedligt abonnement for at få størst fleksibilitet, eller en årlig plan for at spare endnu flere penge. Du kan opsige abonnementet når som helst gennem dit kontrolpanel eller ved at ringe til kundeservice.

Du kan opsige abonnementet når som helst gennem dit kontrolpanel eller ved at ringe til kundeservice.

Over 1 million mennesker bruger vores brugervenlige markedsføringsværktøjer til at skabe vækst for deres virksomhed

Citat

Jeg har brugt adskillige hjemmesidebyggere, og jeg synes, at jeg har skabt den mest imponerende hjemmeside til dato på under 15 minutter.

Patty

Citat

Det er flot og får min virksomhed til at virke så professionel! Jeg kunne ikke have fået noget bedre.

Jake

Citat

Jeg var afskrækket af computere. Jeg overkom det, byggede min egen, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor vidunderligt det har været. Mine kunder elsker det brugervenlige layout og mine personlige præg. Gør det.

L Davis

Citat

Jeg tilmeldte mig en gratis prøveperiode for hjemmesidebyggeren, og jeg er helt vild med den! Den er virkelig nem at bruge med trinvise vejledninger og instruktionsvideoer.

Jasmin

Citat

Den er meget nem at bruge for personer uden udvidet computerkendskab. Jeg kunne godt lide at bruge den og kan lave en grundlæggende hjemmeside på ingen tid.

Acna

Citat

De har udført et glimrende stykke arbejde på min hjemmeside, og det gør de stadig, hver gang jeg har brug for hjælp.

Kimberly