Gå direkte til hovedindhold

Visitkort i lærredspapir

Vælg fint, vævet italiensk papir, hvis dit design skal være mere elegant. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload af design. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 2 størrelser
  • 280 g/m² vævet italiensk papir
  • 2 typer hjørner: standard eller afrundede
  • Føles som: En fin vævning
  • Levende farvetryk

Er du på udkig efter en raffineret måde at forfine dit visitkort på? Linnedvisitkort kan være lige det, du leder efter. Den fintvævede tekstur føles som noget særligt i hånden, uden at det fjerner opmærksomheden fra dit design og dine oplysninger. Det hidkalder diskret opmærksomheden.

Klar til at lave dit design af et linnedvisitkort? Begynd med at kigge i vores udvalg af farve-design, der kan tilpasses. (Hvis du allerede har dit eget design, kan du bruge vores nemme upload-funktion.) Når du har fundet yndlingsskabelonen, kan du tilpasse den ved at tilføre dine egne detaljer. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle visitkort, der er klar til at skabe forbindelser.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort i lærredspapir i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk