Loading...

Fortovsskilte

Invitér forbipasserende indenfor i din butik med fortovs- og gadeskilte til permanente eller midlertidige budskaber.
 
 
 
Udendørsskilte og events i det fri
Gå på opdagelse i vores brede udvalg af udendørsskilte og skilte til butiksfacader, der gør dit budskab umuligt at overse
Se udendørsskilte

Andre har også set på

Fortovsskilte frister forbipasserende med oplysninger om særtilbud, udsalg, menuer og meget andet

Uanset om du vil have permanente, vejrbestandige skilte eller midlertidige skilte, der kan flyttes, så har vi et stort udvalg af fortovsskilte, du kan vælge imellem. Vores waterbase-skilte er for eksempel et godt valg til at fremvise dit firmanavn, dine åbningstider og dine kontaktoplysninger året rundt. Vores tavleskilte er derimod perfekte til budskaber, der ændrer sig med jævne mellemrum, f.eks. menuer eller dagens tilbud. A-skilte er et godt valg, hvis du gerne vil promovere din virksomhed på farten eller til markeder og events, fordi de er lette og nemme at flytte.

Alle vores fortovsskilte har tryk på begge sider, så du kan vise dit budskab frem to gange og tiltrække kunder fra begge ender af gaden. Med fortovsskilte kan du nemt ændre dit budskab, når du vil, hvilket gør det til et fantastisk markedsføringsværktøj, du kan bruge igen og igen. Placér dem uden for din butik, din restaurant eller dit kontor for at gøre din virksomhed så synlig som muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi har i øjeblikket dobbeltsidede waterbase-skilte, A-skilte og tavleskilte.

Vi anbefaler vores waterbase-gadeskilte til udfordrende vejrforhold, da de er de mest stabile. De er designet til at kunne holde til vind og vejr, og de kan fyldes med sand eller vand. Bemærk, at de fungerer godt under selv meget blæsende vejrforhold (op til 25 meter i sekundet), så du får et pålideligt og holdbart skilt.

Ja, så længe du vælger udendørsplakater i A1-størrelse. Bare husk, at du skal købe dine plakater separat – de følger ikke med dit fortovsskilt.

Ja, både A-skilte og tavleskilte kan klappes sammen og transporteres. Waterbase-gadeskilte har hjul på basen, så de nemt kan trilles væk, også når de er fyldt med vand eller sand.