Loading...

Adresseetiketter

Gør hver eneste forsendelse til en brandingmulighed med adresseetiketter, som du selv kan designe.
 
 
 

Se vores skabeloner til afsenderadresseetiketter

Du kan nemt designe etiketter online med vores skabeloner, som du kan tilpasse, som du vil, og som passer til populære brancher.

Relaterede produkter

Sæt med dine egne adresseetiketter på din udgående post, så den bliver helt unik.

Hver eneste konvolut eller pakke, du sender, giver dig chancen for at blive bemærket. Hvis du leder efter adresseetiketter, konvolutklistermærker, afsenderadresseetiketter eller lignende, så kan vi hjælpe. Du kan designe et ensartet sæt forsendelsesartikler, som virkelig afspejler dit budskab.

Du behøver ikke at være dygtig til at designe for at skabe et uforglemmeligt look til din korrespondance. Du skal bare uploade dit eget design eller vælge et fra vores udvalg af skabeloner, og gør din (nu helt egen) post klar til at blive sendt med en professionel detalje. Og hvis du får brug for hjælp, sidder vores designteam klar til at hjælpe dig.

Vores adresseetiketter kan give både personlig korrespondance og virksomhedskommunikation et elegant strejf. Søger du inspiration? Her er 7 måder, du kan bruge specialdesignede klistermærker og etiketter på for at få dine produkter og din emballage til at skille sig ud.

Ofte stillede spørgsmål

I vores designstudie kan du nemt uploade dine egne design og tilpasse dem, så de passer til dine behov. Vores skabelongalleri tilbyder også et udvalg af adresseetiketter, som kan tilpasses, på tværs af en lang række brancher. Vores kundeservicemedarbejdere hjælper gerne, hvis du får brug for det.

Vores etiketter med afsenderadresse og vores konvolutklistermærker fås i standardstørrelser, mens vores adresseetiketter fås i 2 størrelser (lille og stor). Hvis du er interesseret i etiketter i specialstørrelser, anbefaler vi, at du tager et kig på vores konturskårne klistermærker. De giver dig mulighed for at lave etiketter i unikke, tilpassede former, der passer til netop dine behov.

Ja, du kan skrive på vores adresseetiketter, som er lavet af hvidt papir, så de er nemme at skrive på med blyant eller kuglepen.

Tykkelsen på vores etiketter er 0,1 mm.

Ja, du kan se nærmere på vores samling af skabeloner til afsenderadresseetiketter, konvolutklistermærker og adresseetiketter med højtidsinspirerede temaer.

Helt sikkert! Her er nogle designtips, du bør overveje:

Kontrastfarver: Brug en mørk skrifttype på en lys baggrund og omvendt for at gøre det nemmere at læse.

Enkel information: Begræns omfanget af information til det allervigtigste.

Minimumskrav til skriftstørrelse: Vær opmærksom på minimumskravet til skriftstørrelse, så teksten bliver nem at læse.