Gå direkte til hovedindhold

Takkekort

Gør lidt ekstra ud af dine takkekort med et specialdesignet kort. Udforsk en række design med og uden billeder og med en lækker papirtype. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 13,9 x 10,7 cm
  • 9 forskellige papirtyper
  • Standard eller afrundede hjørner
  • Levende tryk i fuld farve
  • Mulighed for konvolutter

Er du klar til at sige mange tak? Uanset om du tænker tilbage på en fødselsdag, et bryllup eller en venlig handling, er et håndskrevet takkekort den perfekte måde at sige tak på. Vores kollektion af personlige takkekort er lavet for at hjælpe dig med hurtigt og nemt at designe et kort, der er lige så unikt, som du er. Du kan finde kort til en række forskellige begivenheder, fra takkekort ved bryllupper til firmakort, og alle kortene kan tilpasses til at omfatte billeder, egen tekst og mere.

Udforsk vores designgalleri for at begynde at lave dine takkekort. Her har du mulighed for at se alle design sammen eller filtreret efter stil, farve og mere. Når du har fundet et design, du kan lide, kan du gøre det mere personligt ved at tilføje tekst, monogram eller billeder. Når dit design er helt perfekt, skal du bare bestille og lade os klare resten. Dine personlige takkekort bliver professionelt trykt, pakket og sendt til dig. De ankommer klar til brug – og klar til at glæde.

VistaPrint har designskabeloner til Takkekort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk