Gå direkte til hovedindhold

Visitkort af hampblanding

Få et markant look og ekstra holdbarhed. Trykt på papir lavet med hamp, genanvendt og ansvarligt dyrket materiale. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Hjørner
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 325 g/m² papir
  • 3 former
  • Standard el. afrundede hjørner
  • Cremefarvet og let plettet, med en tekstureret følelse
  • Lavet af en blanding af fibre: 30 % hamp, 30 % genbrugspapir og 40 % ansvarligt dyrket papir

Alternativt papir til et specielt kort
Leder du efter en ny måde at dele dine kontaktoplysninger med kunderne på? Med vores visitkort af hamp, som bruger vedvarende ressourcer, der hurtigt gendannes, får du det helt rigtige look. Papiret er lavet af fibre for flere forskellige kilder: hamp, en hurtigtvoksende og robust plante, genbrugspapir og træ fra ansvarligt forvaltede skove. Resultatet er en cremet hvid papirtype – med iøjnefaldende fibre, der føles naturlige og giver struktur – og miljøpåvirkningen er mindre end ved mange andre papirtyper.

Hurtigtvoksende hamp i høj kvalitet
Hamp er en spændende valgmulighed inden for alternative papirtyper. Det er en hurtigtvoksende afgrøde, der ikke kræver meget pleje. Den kræver færre ressourcer for at gro og optager endda mere kulstof, end den afgiver. Og selve papiret er i høj kvalitet – det er mere rivefast og krakelerer eller gulnes ikke så nemt som papirtyper, der kun er lavet af papir.

Nemme at tilpasse
Klar til at lave dine specialdesignede visitkort af hamp? Hvis du allerede har et færdigt design, kan du uploade filen med et par klik. Vi har også et galleri fyldt med forskellige design, der kan tilpasses, og nogle er målrettet bestemte brancher. Find din favorit, tilføj dine egne detaljer, og så tager vi os af resten. Dine unikke kort vil ankomme i tip-top stand og klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk