Loading...

Specialdesignede T-shirts

Lav brandede T-shirts, der føles behagelige og ser flotte ud – de fås i en række design, farver og stilarter.
Se alle

Find en pasform til alle

Vi har specialdesignede T-shirts i en række pasformer og størrelser, så alle kan bære dit mærke eller budskab.

Elsket af vores kunder

Få folk til at vise dit brand frem rundt omkring i byen med disse varer fra vores kollektion af specialdesignede T-shirts.
Det er blevet nemmere at designe T-shirts til dit hold.
Skab et look til hele holdet, uden at du behøver at designe fra bunden. Nemt, enkelt og hurtigt.
Se vores T-shirt-kollektion

Hvad er din stil?

Vores T-shirts fås med ærmer og kraver i mange stilarter – find din favorit herunder.

Udvalgte mærker

Udforsk nogle af vores mest populære mærker.

Tilføj dine personlige detaljer

Vi har et par dekorationsteknikker, så du kan finde en, der passer bedst til dine behov.
 
 
 
 

Nemt tryk på T-shirts.

Sådan laver du din egen T-shirt med VistaPrint:

1. Vælg din stil

Hvis du er på udkig efter en reklamegave, er vores T-shirts med tryk en oplagt idé. Hvis du vil lave et ensartet look til dine medarbejdere, er vores broderede T-shirts af 100 % bomuld det bedste valg.

2. Vælg din ærmelængde

Vi har valgmuligheder med korte ærmer og lange ærmer, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov og årstiden.

3. Tilføj dit T-shirt-design

Når du har valgt din yndlings-T-shirt og det antal, du vil bestille, laver du din egen T-shirt ved at uploade din egen grafik eller logo. Hvis du vil bruge skabeloner, der er lavet på forhånd, kan du tjekke vores anbefalede T-shirts, hvor du kan vælge mellem mange brancher og stilarter.

4. Få en forhåndsvisning, og del dit design

Når du har sat dine egne præg på dine personaliserede T-shirts, kan du få en forhåndsvisning og endda gemme dit design og dele det med kollegaer eller venner, inden du gennemfører din bestilling.

Ofte stillede spørgsmål

T-shirts til voksne fra VistaPrint fås i størrelse XXS-5XL. Vi har også børnestørrelser. På hver enkelt T-shirts side kan du finde den præcise længde og bredde i vores størrelsesoversigt.

Ja, selvfølgelig. Du kan uploade dit eget design til forsiden af trøjen, når du laver din T-shirt, og du kan tilføje elementer som tekst. På nogle af vores T-shirts er det også muligt at få tryk på ryggen.

Der er ikke noget minimumsantal ved farvetryk og de fleste broderede T-shirts. For T-shirts med enkeltfarvetryk skal der købes et minimumsantal.

Vi har udgaver i akryl, bomuld og polyester. Vores soft-touch T-shirts er fremstillet af 100 % ringspundet bomuld, som er mere åndbart og føles blødere. Vi har også T-shirts, der er fremstillet af funktionelt materiale, der leder fugten væk fra kroppen og giver maksimum komfort.

Vend T-shirten med vrangen ud og vask den på et koldt program. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling. Du må ikke stryge området med dekoration, hvis du vil holde designet på T-shirten i topform.