Juridisk info

Leverandøren www.vistaprint.dk af denne hjemmeside er:
Vistaprint B.V.
Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Holland
Tlf.: +31 (0) 77 850 7700
Fax: +31 (0)77 850 7708
Kontakt: besøg vores kundeservice-side kundeservice-side.
Juridisk: [email protected] (for yderligere oplysninger om forkyndelse af retsdokumenter bedes du læse det sidste afsnit på denne side).

Administrerende direktør(er)
Sean Quinn

Virksomhedens registreringsnummer og momsregistrering

  • Registreret i Holland under handelsregistreringsnummer: 12051083.
  • Momsregistreringsnummer i Danmark: DK12215169.
  • Læs vores momspolitik for yderligere oplysninger om din momskvittering og de gældende momssatser i det land, du sender til.

Kundekontakt
Har du brug for hjælp? Du kan ringe til os når som helt på 80 82 05 25.
VistaPrints kundeservice har åbent mandag til fredag fra 08.00-19.00.

Oplysninger om onlinetvistbilæggelse
Europa-Kommissionen tilbyder en platform til løsning af tvister uden for retssalene (OTB-platformen): http://ec.europa.eu/odr. Vi er ikke villige til at deltage i en tvistbilæggelseshandling gennem SGC (den hollandske stiftelse for forbrugerklageråd).

Intellektuel ejendomsret
VistaPrints patenter, design, varemærker eller andre særlige kendetegn, der anvendes på vores hjemmeside, er beskyttet af nationale, europæiske og internationale love. Klik her for at få en oversigt over vores patenter og varemærker.
Enhver gengivelse, kopi eller brug af vores patenter, design, varemærker (eller et tegn lig vores varemærker) eller andet indhold, som vises på vores hjemmeside, herunder en del deraf, undtagen som angivet i vores Generelle vilkår og betingelser ("Vilkår og betingelser"), er strengt forbudt uden vores skriftlige tilladelse.

Anmeld en hjemmeside med henblik på lukning
Hvis du ser en kundes hjemmeside, der hostes af VistaPrint, som overtræder vores Generelle vilkår og betingelser eller vilkårene for Medlemsaftalen vedrørende webstedstjenester, f.eks. på grund af deres brug af dit ophavsretligt beskyttede værk eller varemærke, kan du anmelde en sådan hjemmeside til os. Læs vores politik for yderligere retningslinjer for anmeldelse af en kundes hjemmeside med henblik på lukning af hjemmesiden, samt hvilke understøttende oplysninger vi har brug for fra dig for at håndtere en sådan anmodning.

Forkyndelse af juridiske dokumenter
Hvis du ønsker at forkynde dokumenter, korrespondance, meddelelser eller anden kommunikation, der vedrører vores danske hjemmesideaktiviteter (hvad angår klager vedrørende ophavsret eller varemærke for de websteder, vi hoster, henvises du til Politik om klager vedrørende ophavsret og varemærker i forbindelse med webhosting), bedes du kontakte VistaPrint B.V. direkte på ovenstående adresse. Hvis du forkynder ovenstående enhed, bedes du bruge ovenstående adresse og sende os en kopi via e-mail til [email protected].