Loading...

Fantastiske temaer

Find en invitation, der er lige dig.

Sæt en dato

Send sæt-kryds-i-kalenderen-kort, der viser ømme øjeblikke og detaljer, der passer perfekt til din stil. Det er som dig og din elskede, i papirform.

Invitationer og kontorartikler

Alle de papirartikler, du skal bruge. Se vores design, eller bestil noget unikt. (En specialdesignet illustration, måske?)

Professionel designservice

Vores team af dygtige designere er klar til at hjælpe dig med at lave invitationer, der på perfekt vis indfanger din vision for dit bryllup, med alt fra elegante monogrammer til nuttede illustrationer af dit kæledyr. 

Gratis bryllupshjemmeside.

Del detaljer om ceremonien, og fortæl historien om jeres tid sammen – alt sammen ét sted.

Alt det sjove før det store JA

Der er masser af grunde til at fejre begivenheden før den store dag. Køb kort, invitationer og meget andet til alle festlighederne før brylluppet.

Bryllupsartikler

Sådan bruger du flotte skilte, matchende menukort og meget andet til at skabe en uforglemmelig stemning.

Få dagen til at vare evigt

Hold minderne friske med smukke fotobøger og tryk.

Lad os lave nogle smukke papirvarer til bryllup, som passer lige til dig.

Uanset om du lige er begyndt på bryllupsplanlægningen, eller du er klar til at bestille dine bryllupskort online, gør vores bryllupskollektion det nemt at være 100 % dig selv. Vores bryllupskortdesign henter inspiration fra de mest populære trends og temaer, så det er nemt at finde noget, der føles friskt og passer til din vibe (og ja, også dit budget). I vores designstudie kan du tilpasse alle skabelonerne med dit valg af luksuriøse detaljer som smukt papir, glinsende folietryk og takkede kanter.

Du kan overveje en personlig illustration, der giver et helt personligt præg. I et samarbejde med vores designservice kan du anmode om en unik illustration af dit feststed, dig og din bedre halvdel, dit kæledyr og meget mere. Når illustrationen er klar, trykker vi den på dine papirvarer. Hvis du har spørgsmål undervejs, er vores supportmedarbejdere klar til at hjælpe. At sige "ja" var nemt nok. Det skal hele bryllupsplanlægningen også være.

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af forskellige ting. Hvis du sætter gang i bryllupsplanlægningen ved at sende sæt-kryds-i-kalenderen-kort, er det en god idé at medtage datoen og feststedet (selv om stedet endnu ikke er reserveret) samt dit og din bedre halvdels navn. Du kan også tilføje en linje eller to i kortet, som angiver, at der også vil komme en mere formel invitation. Når det kommer til bryllupsinvitationer, anbefaler vi, at du skriver parrets navn, adressen, datoen og tidspunktet samt oplysninger om en evt. reception. I bund og grund alle de oplysninger, gæsterne har brug for for at møde op og fejre jeres kærlighed.

Der er nogle detaljer, du ikke bør medtage i især bryllupsinvitationer. Vi anbefaler, at du udelader ønskeseddel og arrangementer før eller efter brylluppet. Disse oplysninger skal hellere deles mund til mund. Og hvis du planlægger, at brylluppet skal være uden børn, er det bedre at formidle dette på en taktfuld måde. Én måde at gøre dette på er ved kun at adressere konvolutterne til de personer, der er inviteret.

Papirprodukter til bryllup omfatter alle de forskellige typer trykte materialer, du kan bruge i bryllupsplanlægningen og til at dele oplysninger om din store dag – fra invitationer til sæt-kryds-i-kalenderen kort, takkekort, programmer og meget mere.

Det er op til dig! Uanset om du vil sætte blomster på, rustikke kanter, klassiske skrifttyper eller en personlig illustration af feststedet, har vores kollektion af bryllupsartikler masser af designmuligheder, som du kan vælge imellem. Og hvis du allerede selv har en idé, kan du filtrere vores specialdesignede bryllupskort efter stil, størrelse eller farve for at finde din favorit.

Ikke nødvendigvis. Det er almindeligt at koordinere farver og design på tværs af sæt-kryds-i-kalenderen-kort, bryllupsinvitationer, takkekort med videre, men du behøver ikke at matche det hele. Hvis du vil skabe et koordineret udseende, kan du let få designet på bryllupsinvitationerne til at matche de andre papirprodukter.

Ja. En god måde at tilføje et personligt præg, som de inviterede vil sætte pris på, er at adressere bryllupsinvitationerne i hånden. Du skal blot sikre dig, at skriften kan læses, og at alle de nødvendige oplysninger (modtagerens navn og adresse) står på konvolutten.

Der er ingen regler for, hvilke bryllupsartikler du har brug for til din store dag – det afhænger af dig og din bedre halvdel. Vi anbefaler dog et par forskellige kombinationer:

  • En klassisk pakke med papirvarer til bryllup omfatter et sæt-kryds-i-kalenderen-kort, bryllupsinvitation og et svarkort eller vedlægskort. Bryllupsprogrammer og menukort, som gæsterne kan få på dagen, er også en god idé.

Du kan også sætte en QR-kode på din fysiske bryllupsinvitation, der linker til din bryllupshjemmeside. Med Vista x Wix kan du let skabe en smuk hjemmeside, der kan indeholde al din bryllupskorrespondance, for eksempel onlinesvarkort, ønskeliste, oplysninger om receptionen, dit sjove bryllupshashtag og så videre. Med denne mulighed anbefaler vi at tilføje et sæt-kryds-i-kalenderen-kort (eller måske en af vores sæt-kryds-i-kalenderen-magneter, der kan tilpasses), som du kan sende forud for invitationen. Det er også altid godt at have bryllupsprogrammer og menukort.

Som en tilføjelse til ovenstående anbefaler vi at medtage takkekort for at vise dine gæster, hvor meget du sætter pris på, at de er en del af din særlige dag. (Det er også en god måde at vise de smukke bryllupsbilleder på).