Loading...

Bryllupsplanlægning

Jeres kærlighedshistorie er lige begyndt. Find alt det, du har brug for, for at lade den udfolde sig – uden at sprænge budgettet.
Invitationskollektionen 2024
Alle invitationer

Se alt til bryllup

Alt det, du har brug for for at hjælpe dig med at invitere, holde brudeshower, fejre og takke. Det trykker vi.

Hvorfor VistaPrint?

Fordi dit bryllup fortjener det bedste, der er. Opdag, hvad der gør os anderledes.
Kvalitet, der passer i dit budget
Alle vores bryllupsprodukter er lavet – og prissat – med dig i tankerne. Det betyder det bedste for din drømmedag, uden at sprænge budgettet.
Design til alle
Gå på opdagelse i vores design, der passer til alle temaer eller stilarter (vi har hundredvis), og tilpas så alle detaljer, så det bliver lige dig.
Her, når du har brug for os
Vores team af eksperter er der hele vejen, fra spørgsmål om produkter til professionel designhjælp og meget mere.
Mere end 20 år med kundernes tillid
VistaPrint har været førende inden for specialtryk i mere end to årtier. Hvis du har brug for det til dit bryllup, trykker vi det.

Populære produkter til den store dag

Det er officielt – vordende brude og gomme er ekstra vilde med disse populære produkter.

Specialdesign for kun 10 kr.

Har du en særlig idé til den store dag? Arbejd tæt sammen med en af VistaPrints egne designere for at føre den ud i livet.

Gratis designhjælp

Vi hjælper dig med at redefinere dit design af alt fra bryllupskort til velkomstskilte. Opret forbindelse via livechat eller opkald, eller udfyld en formular.

Præsentation af vores invitationer 2024

Find trendy invitationer, der passer perfekt til ethvert tema, og tilføj så dit eget præg.

Detaljerne gør forskellen

Du er faldet for en bestemt stil – nu kan du sætte prikken over i'et med folietryk, sjove hjørner eller jeres eget monogram.
Farver på folietryk

Farver på folietryk

Forkæl dine papirartikler med hævet folietryk, der glimter og skinner. Fås i tre iøjnefaldende farver.
 
Farver på folietryk

Farver på folietryk

Forkæl dine papirartikler med hævet folietryk, der glimter og skinner. Fås i tre iøjnefaldende farver.
 
Hjørnestil

Hjørnestil

Uanset om du vil have standardhjørner, takkede hjørner eller afrundede hjørner, komplementerer de den bryllupsstil, du ønsker dig.
 
Hjørnestil

Hjørnestil

Uanset om du vil have standardhjørner, takkede hjørner eller afrundede hjørner, komplementerer de den bryllupsstil, du ønsker dig.
 
Upload af monogram

Upload af monogram

En tidløs måde at gøre dine papirartikler endnu mere dig på. Du skal blot upload jeres monogram, så tilføjer vi det til bryllupskortene.
 
Upload af monogram

Upload af monogram

En tidløs måde at gøre dine papirartikler endnu mere dig på. Du skal blot upload jeres monogram, så tilføjer vi det til bryllupskortene.
 
Lav en gratis QR-kode
Link det så til din bryllupshjemmeside, ønskeliste, en hurtig S.U.-formular eller – hvis du virkelig vil få tårerne frem – jeres video med frieriet.
Lav din kode

Lad os lave nogle smukke papirvarer til bryllup, som passer lige til dig.

Uanset om du lige er begyndt på bryllupsplanlægningen, eller du er klar til at bestille dine bryllupskort online, gør vores bryllupskollektion det nemt at være 100 % dig selv. Vores bryllupskortdesign henter inspiration fra de mest populære trends og temaer, så det er nemt at finde noget, der føles friskt og passer til din vibe (og ja, også dit budget). I vores designstudie kan du tilpasse alle skabelonerne med dit valg af luksuriøse detaljer som smukt papir, glinsende folietryk og takkede kanter.

Du kan overveje en personlig illustration, der giver et helt personligt præg. I et samarbejde med vores designservice kan du anmode om en unik illustration af dit feststed, dig og din bedre halvdel, dit kæledyr og meget mere. Når illustrationen er klar, trykker vi den på dine papirvarer. Hvis du har spørgsmål undervejs, er vores supportmedarbejdere klar til at hjælpe. At sige "ja" var nemt nok. Det skal hele bryllupsplanlægningen også være.

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af forskellige ting. Hvis du sætter gang i bryllupsplanlægningen ved at sende sæt-kryds-i-kalenderen-kort, er det en god idé at medtage datoen og feststedet (selv om stedet endnu ikke er reserveret) samt dit og din bedre halvdels navn. Du kan også tilføje en linje eller to i kortet, som angiver, at der også vil komme en mere formel invitation. Når det kommer til bryllupsinvitationer, anbefaler vi, at du skriver parrets navn, adressen, datoen og tidspunktet samt oplysninger om en evt. reception. I bund og grund alle de oplysninger, gæsterne har brug for for at møde op og fejre jeres kærlighed.

Der er nogle detaljer, du ikke bør medtage i især bryllupsinvitationer. Vi anbefaler, at du udelader ønskeseddel og arrangementer før eller efter brylluppet. Disse oplysninger skal hellere deles mund til mund. Og hvis du planlægger, at brylluppet skal være uden børn, er det bedre at formidle dette på en taktfuld måde. Én måde at gøre dette på er ved kun at adressere konvolutterne til de personer, der er inviteret.

Papirprodukter til bryllup omfatter alle de forskellige typer trykte materialer, du kan bruge i bryllupsplanlægningen og til at dele oplysninger om din store dag – fra invitationer til sæt-kryds-i-kalenderen kort, takkekort, programmer og meget mere.

Det er op til dig! Uanset om du vil sætte blomster på, rustikke kanter, klassiske skrifttyper eller en personlig illustration af feststedet, har vores kollektion af bryllupsartikler masser af designmuligheder, som du kan vælge imellem. Og hvis du allerede selv har en idé, kan du filtrere vores specialdesignede bryllupskort efter stil, størrelse eller farve for at finde din favorit.

Ikke nødvendigvis. Det er almindeligt at koordinere farver og design på tværs af sæt-kryds-i-kalenderen-kort, bryllupsinvitationer, takkekort med videre, men du behøver ikke at matche det hele. Hvis du vil skabe et koordineret udseende, kan du let få designet på bryllupsinvitationerne til at matche de andre papirprodukter.

Ja. En god måde at tilføje et personligt præg, som de inviterede vil sætte pris på, er at adressere bryllupsinvitationerne i hånden. Du skal blot sikre dig, at skriften kan læses, og at alle de nødvendige oplysninger (modtagerens navn og adresse) står på konvolutten.

Der er ingen regler for, hvilke bryllupsartikler du har brug for til din store dag – det afhænger af dig og din bedre halvdel. Vi anbefaler dog et par forskellige kombinationer:

  • En klassisk pakke med papirvarer til bryllup omfatter et sæt-kryds-i-kalenderen-kort, bryllupsinvitation og et svarkort eller vedlægskort. Desuden et bryllupsprogram og et menukort, som gæsterne kan få i hånden på selve dagen.
  • Du kan også sætte en QR-kode på din fysiske bryllupsinvitation, der linker til din bryllupshjemmeside. Med denne mulighed kan din hjemmeside indeholde al din bryllupskorrespondance, for eksempel onlinesvarkort, ønskeliste, oplysninger om receptionen, dit sjove bryllupshashtag og så videre. Med denne mulighed anbefaler vi at tilføje et sæt-kryds-i-kalenderen-kort (eller måske en af vores sæt-kryds-i-kalenderen-magneter, der kan tilpasses), som du kan sende forud for invitationen. Det er også altid godt at have bryllupsprogrammer og menukort.

Som en tilføjelse til ovenstående anbefaler vi at medtage takkekort for at vise dine gæster, hvor meget du sætter pris på, at de er en del af din særlige dag. (Det er også en god måde at vise de smukke bryllupsbilleder på).