Loading...

Magnetskilte til bilen

Klæd dit køretøj på, og få nem og hurtig reklame på farten. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, samt vores nemme upload af design. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Nå længere ud med din markedsføring.

  • 0,85 mm tyk magnet
  • Vælg mellem 4 størrelser
  • Holdbar, vindtestet hold
  • Print i fuld farve, som ikke falmer
  • Nem upload af design

Leder du efter en ny måde at gøre opmærksom på din virksomhed? Med personaliserede magnetskilte kan du udsmykke dine køretøjer med hurtig og effektiv markedsføring på farten. Magnetskiltet er holdbart, vejrbestandigt og testet i vindtunnel og kan få dit virksomhedsnavn og logo ud til gående og andre bilister – og skiltet kan være med til at give et stærkt indtryk.

Er du klar til at gå i gang? Start med at vælge størrelsen på og placeringen af magneten. Måske du vil brande din sidedør eller bagsiden af en varevogn – eller måske begge dele. Dernæst fortsætter du til designet – om du helst vil uploade dit eget logo eller tilføje dine detaljer til en af vores skabeloner, der kan tilpasses. Vi bruger et UV-tryk, der ikke falmer, til at sætte dit design på vores matte magnetskilte til bilen – og det færdige produkt kommer til at skille sig ud, når du rammer landevejen.

VistaPrint har designskabeloner til Magnetskilte til bilen i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk