Loading...

Del sjove klistermærker ud til laptops, vandflasker eller andet.

  • NYHED: Flere størrelser at vælge imellem
  • 6 størrelser
  • Mulighed for tilpasset form
  • Belagt hvidt plastikmateriale
  • Konturskåret med bagside, der pilles af
  • Levende farvetryk
  • Fra 50 til 5.000 stk.

Skil dig ud overalt
Leder du efter en nem måde at blive husket på længe efter næste begivenhed eller kundemøde? Det kan konturskårne klistermærker nemt hjælpe med. Du kan dele dem ud til messer og arrangementer for at hjælpe kunderne med at huske dig, hver gang de bruger dem. Du kan også tilføje dem til kundernes bestillinger, så dit brand er synligt, længe efter pakken ankommer.

Perfekt udskårne med bagside, der pilles af
Konturskårne klistermærker sidder på en bagside, der er større end selve klistermærket, så de er nemme at pille af. Du kan bruge vores forudindstillede firkantede eller runde former, så dine klistermærker bliver færdige hurtigt og nemt, eller du kan uploade dit logo for at lave din egen unikke form. Det skarpe fuldfarvetryk giver dit design liv på det glansfulde hvide plastik, og det robuste, vandafvisende materiale holder i lang tid.

Nem designproces
Er du klar til at bestille konturskårne klistermærker? Vælg en rund eller firkantet standardform for at uploade og redigere dit design, eller lav din egen form, så dit klistermærke skæres ud efter omridset på det design, du uploader. Hvis du vælger din egen form, laver vores designeksperter klistermærker inden for 4 timer, som du kan tjekke og godkende. Når du er tilfreds, tager vi over og laver dine konturskårne klistermærker, så de er klar til at sætte på og imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk