Loading...

Invitationer til børnefødselsdage

Fejr din guldklump med helt personlige invitationer til børnefødselsdagen. Se vores mange designs, som alle kan tilpasses dine ønsker, og vælg mellem flere forskellige papirtyper. Se yderligere oplysninger

Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Gør barnets store dag ekstra spændende.

  • 4 forskellige størrelser
  • 7 forskellige papirtyper
  • Standard eller afrundede hjørner
  • Levende fuldfarvetryk
  • Mulighed for konvolutter

Nærmer barnets store dag sig? Kom i den rette stemning med helt personlige invitationer, der både opbygger forventningens glæde og skaber minder om den særlige dag. Med vores kollektion af invitationer til børnefødselsdag kan du vælge mellem en lang række muligheder – stilarter, papirtyper med mere – og skabe en invitation, der passer til barnets helt unikke personlighed.

Start med at skabe dit barns fødselsdagsinvitation ved at gå på opdagelse i vores galleri med designskabeloner, som kan tilpasses fuldt ud – der er både nogen med og uden fotos. Når du har fundet en skabelon, du kan lide, kan du gøre den helt din egen ved at tilføje detaljer som navn, dato og adresse. Når dit design er helt perfekt, skal du bare bestille og lade os klare resten. Dine invitationer til børnefødselsdagen bliver professionelt trykt, pakket og leveret til dig. De ankommer klar til at dele ud til alle på gæstelisten.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk