Loading...

Disse specialdesignede papkrus kan hjælpe dig med at blive set for hver tår.

 • NYHED: Mulighed for græspapir
 • 5 størrelser, fra 100-400 ml
 • Mulighed for enkeltvægget krus til kolde drikkevarer
 • Mulighed for dobbeltvægget krus til varme eller kolde drikkevarer
 • Fra 1-7.000 stk.
 • Mulighed for enten komposterbart eller plastfrit materiale
 • 3 typer låg med hul (sælges separat)

Bemærk: PE-belagte krus skal vise logoet "Plastik i produktet" ifølge direktivet om engangsplast. Vores papkrus skal ikke bære dette logo. Se vores Ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide.

Branding på farten
Engangskrus er en god måde at markedsføre dit brand på og åbne op for nye muligheder for Instagram-værdige takeaway-drikkevarer. Samtidig giver de kunder, medarbejdere eller gæster en praktisk måde at nyde deres drikkevarer på. Vores 5 størrelser passer til næsten alle typer drikkevarer, og vi har enkeltvæggede muligheder til kolde drikkevarer og dobbeltvæggede krus, der er designet til at holde kaffen og teen varm, uden at du brænder hænderne. Og du kan bestille fra 1 til 7.000 stk., så du får det antal, du skal bruge, uanset din virksomheds størrelse.

Innovative materialemuligheder
Vores papkrus bruger en særlig vandbaseret belægning som en væskebarriere. Og da de komposterbare krus er fremstillet af en robust papirtype, går de overhovedet ikke på kompromis med kvaliteten – de holder formen og krøller ikke hurtigere end et typisk papkrus. Desuden kan du smide dem på kompostbunken derhjemme. Vi tilbyder også et engangskrus, der er endnu mere modstandsdygtigt over for fugt og fedt. Begge muligheder fås som enkeltvæggede og dobbeltvæggede krus.

Nem proces med design hele vejen rundt
Kom i gang ved at uploade dit eget design eller udforske vores skabeloner, som du kan tilpasse. Du finder f.eks. skabeloner til caféer, firmaevents eller fødselsdagsfester. Herefter kan du gennemse dit design i 3D for at sikre, at det er perfekt, før vi tager os af resten. Du kan også tilføje komposterbare låg af pap eller genanvendelige plastiklåg til din bestilling, når du går til kassen. (Bemærk, at nogle låg muligvis ikke er tilgængelige til krus i alle størrelser). Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp til at designe dine papkrus.

ANMELDELSES SNAPSHOT

1 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi


Anmeldt af 1 kunder

Fint leveret men utætte

6. dec. 2023 | Cathrine

Stor ros til vistaprint for hurtigt at løse problemet for os. Vi bestilte 6.000 af disse kopper med vores eget design på. Vi skulle bruge det til kaffe / thé & gløgg. Kopperne er utætte og vi var nød til at sende en reklamation til vistaprint.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Køre Cathrine, tak for din anmeldelse. Vi kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din papkrus. Du må gerne kontakte os på [email protected] med billeder, så vil vi gerne finde en løsning sammen. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-1

VistaPrint har designskabeloner til Papkrus i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk