Gå direkte til hovedindhold
Papkrus

Papkrus

Sæt dit logo på kopper til restauranter, events og meget mere. Egnet til varme og kolde drikkevarer og med komposterbare muligheder. Se yderligere oplysninger

Kapacitet
Materiale
Antal
 
Start designDesign fra bunden
100 % tilfredshedsgaranti
  • 5 størrelser, fra 100-400 ml
  • Mulighed for enkeltvægget krus til kolde drikkevarer
  • Mulighed for dobbeltvægget krus til varme eller kolde drikkevarer
  • 4 typer låg mod en merpris
  • Komposterbare og plastfri valgmuligheder
  • Genanvendelige PE-belagte valgmuligheder

Bemærk: Vores PE-belagte papirkrus skal vise SUPD-logoet. Se vores Ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger og nyttige designtip.

Branding på farten
Papkrus til engangsbrug giver dig chancen for at skabe et ensartet tema eller sprede bevidsthed med et professionelt, brandet look. Samtidig giver de kunder, medarbejdere eller gæster en praktisk måde at nyde deres drikkevarer på. Vores 5 størrelser passer til næsten alle typer drikkevarer, og vi har enkeltvæggede muligheder til kolde drikkevarer og dobbeltvæggede krus, der er designet til at holde kaffen og teen varm, uden at du brænder hænderne.

Vælg mellem komposterbare og genanvendelige krus
Vores plastfri materiale er fuldt bionedbrydelige og har en vandbseret belægning som væskebarriere. Og da vores plastfri engangskrus er fremstillet af en robust papirtype, går de overhovedet ikke på kompromis med kvaliteten – de mister ikke formen og krøller ikke hurtigere end et typisk papkrus. Vi tilbyder også PE-belagt papkrus, der er modstandsdygtigt over for fugt og endda fedt.

Nem proces med design hele vejen rundt
Udforsk vores skabeloner, der kan tilpasses, eller upload dit eget design for at komme i gang. Du kan tilføje genanvendeligt papir eller plastiklåg til dit køb. (Bemærk, at nogle låg muligvis ikke er tilgængelige til krus i alle størrelser). Herefter kan du gennemse dit design i 3D for at sikre, at det er perfekt, før vi tager os af resten. Hvis du har brug for hjælp undervejs, skal du endelig kontakte os.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk