Loading...

Krus

Varm hænder og hjerter med personlige krus. Med dine egne billeder, budskaber eller design. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Farve
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav en gave, som de vil bruge dag efter dag, med krus med billede.

  • 325 ml
  • Holdbar keramisk materiale
  • 2 farvemuligheder på kruset
  • 8 farvemuligheder på håndtaget og indvendigt
  • Mulighed for farveskift

Hav en skøn morgen
Ah. Den første tår af et eller andet varmt om morgenen. Er der noget bedre? Hvad med at få din kaffe eller te i et krus med tryk? Tag en tår, mens du kigger på billeder af dine børn eller kæledyr, en indforstået joke eller bare et sjovt design, du synes om. Og vi tilbyder også farveskiftende krus: Det, der ligner et almindeligt sort krus, viser sig at være et personaliseret design, når der hældes varm væske i. Magi.

En gave til alle
Uanset om du er på udkig efter en betænksom jule- eller fødselsdagsgave, er personlige krus med billede perfekte til alle på din liste. Krus med billeder er prisbillige og nemme at tilpasse og er en sød gave til familie, venner og endda kollegaer. Skal det have lidt mere kant? Sæt et godt citat eller et sjovt billede på, der får modtageren til at smile, når de drikker. (Og hvis du er på udkig efter en måde at få opmærksomhed på dit logo og skabe brandgenkendelse på, er vores krus med logo til virksomheder ideelle – og du kan bestille dem i store mængder).

Det er nemt at lave
Det er nemt at lave et krus med tryk – og så er det bare at nyde det! Udforsk vores galleri med design, som du kan tilpasse efter dine ønsker, for at komme i gang. (Har du allerede et design? Du kan uploade det med vores værktøj). Når du har fundet en favorit, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de farvemuligheder, du bedst kan lide. Vi tager os af resten, og dit krus er klar til at bruge – eller give væk – om ganske få dage.

VistaPrint har designskabeloner til Krus i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk