Gå direkte til hovedindhold

Krus

Varm hænder og hjerter med personlige krus. Med dine egne billeder, budskaber eller design. Se yderligere oplysninger

Farve
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 325 ml
  • Holdbar keramisk materiale
  • 2 farvemuligheder på kruset
  • 8 farvemuligheder på håndtaget og det indvendige
  • Mulighed for farveskift

Hav en skøn morgen
Ah. Den første tår af et eller andet varmt om morgenen. Er der noget bedre? Hvad med at få din kaffe eller te i et personligt krus? Tag en tår, mens du kigger på billeder af dine børn eller kæledyr, en indforstået joke eller bare et sjovt design, du synes om. Og vi tilbyder også mulighed for farveskift: Det, der ligner et almindeligt sort krus, viser sig at være et personaliseret design, når din varme væske hældes i. Magi.

En gave til alle
Uanset om du er på udkig efter en betænksom jule- eller fødselsdagsgave, er personlige krus med billede perfekte til alle på din liste. Krus med billeder er prisbillige og nemme at tilpasse og er den perfekte gave til familie, venner og endda kollegaer. Og et personligt krus med billeder af babyen (eller kæledyret) kan være en værdsat gave til bedsteforældre – og også kæledyrsejere. Skal det have lidt mere kant? Tilføj et sjovt citat eller et fjollet billede, der vil få smilet frem på modtagerens ansigt, mens kaffen nydes.

Det er nemt at lave
Et krus med tryk er lige så nemt at lave, som det er at nyde. Udforsk vores galleri med design, som du kan tilpasse efter dine ønsker, for at komme i gang. (Har du allerede et design? Du kan uploade det med vores værktøj). Når du har fundet en favorit, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de farvemuligheder, du bedst kan lide. Vi tager os af resten, og dit krus er klar til at bruge – eller give væk – om ganske få dage.

Fødselsdagskrus

VistaPrint har designskabeloner til Krus i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk