Gå direkte til hovedindhold
Sol’s® Sandy badeshorts
Sol’s® Jake til mænd
Russell™ arbejdsbukser
Projob bukser med stræk
Projob bukser med refleksbånd
Projob bukser til kvinder
Projob 2516 bukser
Projob 2501 bukser
CottoVer® GOTS herre-joggingbukser
CottoVer® GOTS dame-joggingbukser
Sol’s® Jake til børn

Tilføj dit logo på shorts og bukser til arbejdsbrug, træning eller afslapning derhjemme.

Vil du gerne designe dine egne bukser eller shorts, der er slidstærke, behagelige og personaliserede? Se vores udvalg til herrer, damer og unge fra en række populære mærker. Bare vælg din yndlingsvare og brug vores intuitive designstudie til at tilføje dit logo eller din illustration. Så klarer vi resten. Dine bukser eller shorts bliver professionelt trykt og leveret til din dør.

Ofte stillede spørgsmål

De fleste af vores bukser og shorts kommer i et blandingsmateriale, men vi har også denim og performancestof. Performancestof er fugttransporterende, hvilket gør det velegnet til udendørs arbejde.

Der er intet minimumsantal for vores personaliserede bukser og shorts.

Vi har valgmuligheder til enhver type logo. Enkeltfarvetryk egner sig godt til simple logoer og giver en fornemmelse af at være malet, mens fuldfarvetryk laver et fotorealistisk tryk på dine specialdesignede bukser eller shorts. Du kan også vælge broderi, der giver et langtidsholdbart logo.

Til logoer eller illustrationer med mange farver eller nuancer er det bedst at bruge fuldfarvetryk eller broderi. Broderi er det mest holdbare valg til logoer, hvor der er flere farver, men højest 15.

Vores personaliserede arbejdsbukser og sportsshorts er designet til at holde længe. For at bevare kvaliteten anbefaler vi, at du ikke stryger de dekorerede områder med strygejern. Ved enkeltfarvetryk og fuldfarvetryk anbefaler vi at vaske med vrangen ud i koldt vand.