Loading...

Fremhæv vigtige oplysninger og billeder med visitkort med metallisk finish.

 • Glansfuld eller mat papir
 • Kun kvadratisk form
 • Skinnende metallisk folie på forsiden
 • Mat bagside, der er let at skrive på

Kort, der skinner
Er du klar til at gå fra standard til skil dig ud?? Med metalliske visitkort kan du sætte folietryk på dele af dit design, herunder dit firmanavn, logo eller tekst. Den skinnende finish tilføjer lag af kreativitet og professionalisme til dit kort. Og den reflekterende finish komplementerer på smukkeste vis tekst og kontrastfarver.

Stil og substans
Ud over at visitkort med metallisk finish er utroligt flotte, hjælper de dig også med at lede kundernes opmærksomhed de rette steder hen. Du kan fremhæve de vigtigste oplysninger eller designelementer, som du ønsker, skal skille sig ud. Dette kan hjælpe med at få fokus på budskaber, opdateringer eller branding.

Vi gør det nemt at designe
Begynd med at vælge en af vores skabeloner, eller upload din egen. Brug herefter detaljer til at hjælpe med at skabe et iøjnefaldende og uforglemmeligt look. I de fleste tilfælde kan du vælge, nøjagtigt hvor du vil tilføje den metalliske folie. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør det, vil du se, at der er en mulighed for at bede om hjælp.

ANMELDELSES SNAPSHOT

8 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  6
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  1
 • 1 stjerne
  1
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi


Anmeldt af 8 kunder

Genbestilling

17. sep. 2023 | Per | Verified Buyer

Som forventet


Super god, venlig og effektiv service

15. apr. 2023 | Til alle interesserede

Super flotte visitkort

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Kunde, tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med dine visitkort. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Not impressed and disappointed

2. nov. 2022 | Diana

The product is not exactly as it shows in the design I made. Color is not as strong and letters much smaller than the picture you see when designing it. I am disappointed.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Dear Diana Thanks for your review. We are sorry that you are not satisfied with your order and that the colors and sizes of the font do not match what you saw in the design studio when you ordered. You are very welcome to contact our customer service and we can see if we cannot find a solution, especially if a production error has occurred. Kind regards Vistaprint customer service

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

SKUFFENDE RESULTAT

29. jul. 2020 | Kundalini Yoga Danmark

Vi brugte meget tid på at designe vores første visitkort. Visitkortet er firmaets ansigt udadtil, og kundernes første visuelle indtryk. Derfor var vi også meget skuffede, da det kun var det øverste kort ( 1 af 250 stk.) som afspejlede vores bestilling. De øvrige visitkort er mørke og grumsede i farver og opløsning - se vedhæftet billedet. De øvrige bestillinger hos VISTA PRINT har været tilfredstillende men i dette tilfælde var resultatet meget skuffende - 1 stjerne!

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at dine nye visitkort ikke ser ud, som de skal. Tak fordi, du tog dig tiden til at lave en anmeldelse, så vi har en chance for at gøre noget ved problemet. At dømme efter dit billede, vil vi mene at der er tale om en print fejl her. Så det er vi sikre på at vi kan gøre bedre. Derfor har vi straks bestilt en ny omgang visitkort til dig, naturligvis på vores regning. Vi har også sendt dig en mail med mere information omkring dette. Vi sender dit billede videre til vores kvalitetsafdeling, så vi kan undgå fejl som denne i fremtiden. Vi beklager ulejligheden og håber, at I ender med at blive rigtig glade for jeres nye visitkort. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

SKUFFENDE RESULTAT
Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Super service. Her vil jeg altid handle mine varer

1. nov. 2018 | Nail Magic

Altid hjælp og hente, fra telefonen mega god service

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Kære Nail Magic, mange tak for anmeldelsen! Vi er super glade for rosen, og det er suepr dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service! Vi ser frem til at handle igen, når du har brug for noget. Og du ringer selvfølgelig bare, skulle der opstå problemer. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice

Super service. Her vil jeg altid handle mine varer
Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-5

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort med metallisk finish i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk