Gå direkte til hovedindhold

Visitkort med metallisk finish

Tilføj lidt pynt på forsiden af dit visitkort med en skinnende, folielignende finish. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og det lette designupload. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 85 x 55 mm / 65 x 65 mm
  • 2 papirtyper
  • Standardhjørner
  • Levende fuldfarvetryk
  • Finish kan kun påføres forsiden

Ikke alt der glimrer er guld, men det bliver lettere bemærket. Derfor er vores visitkort med metallisk finish et godt valg: Folietrykket trækker opmærksomheden til udvalgte områder af dit design. Resultatet er et visitkort, der kan fange opmærksomheden hos potentielle kunder.

Klar til at lave dit visitkort med metallisk finish? Begynd med at kigge i vores udvalg af fuldfarve-design, der kan tilpasses. (Hvis du allerede har dit eget design, kan du bruge vores nemme upload-funktion.) Når du har fundet en favoritskabelon, kan du tilpasse den ved at tilføre dine egne detaljer. Overlad derefter resten til os: Du får skarpe, professionelle kort, der er klar til at tage kegler.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort med metallisk finish i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk