Loading...

Visitkort med metallisk finish

Tilfør skinnende detaljer til dit kort for at fremhævet, tekst, logoer med mere. Tilpas dit design, og vælg hvilke dele, du vil have folietryk på. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Fremhæv vigtige oplysninger og billeder med visitkort med metallisk finish.

  • Glansfuld eller mat papir
  • Kun kvadratisk form
  • Skinnende metallisk folie på forsiden
  • Mat bagside, der er let at skrive på

Kort, der skinner
Er du klar til at gå fra standard til skil dig ud?? Med metalliske visitkort kan du sætte folietryk på dele af dit design, herunder dit firmanavn, logo eller tekst. Den skinnende finish tilføjer lag af kreativitet og professionalisme til dit kort. Og den reflekterende finish komplementerer på smukkeste vis tekst og kontrastfarver.

Stil og substans
Ud over at visitkort med metallisk finish er utroligt flotte, hjælper de dig også med at lede kundernes opmærksomhed de rette steder hen. Du kan fremhæve de vigtigste oplysninger eller designelementer, som du ønsker, skal skille sig ud. Dette kan hjælpe med at få fokus på budskaber, opdateringer eller branding.

Vi gør det nemt at designe
Begynd med at vælge en af vores skabeloner, eller upload din egen. Brug herefter detaljer til at hjælpe med at skabe et iøjnefaldende og uforglemmeligt look. I de fleste tilfælde kan du vælge, nøjagtigt hvor du vil tilføje den metalliske folie. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør det, vil du se, at der er en mulighed for at bede om hjælp.

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort med metallisk finish i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk