Loading...

Specialdesignede USB-nøgler

Specialdesignede USB-nøgler skaber et sammenhængende, brandet look, der gøre din virksomhed nem at huske. De personaliserede USB-nøgler passer fint til handelsmesser, firmaarrangementer og til at holde styr på alle de vigtige, elektroniske dokumenter.

12 resultater
Gå til filtrerede resultater
12 resultater


-

Lav brandede USB-nøgler med dit logo eller virksomhedsnavn.

Skab et professionelt brandet look med personligt tilpassede USB-nøgler. De er gode at have med til forretningsmøder – eller til uddeling på messer og events, så folk kan huske din virksomhed. Brug dem til opbevaring af salgsbrochurer, firmapræsentationer, kataloger og andet.

Vores brandede USB-nøgler er nemme at tilpasse. Upload dit logo for at komme i gang, eller skab noget nyt med vores grafik og tekst, du kan tilpasse. Vi har et intuitivt online designstudie, hvor du nemt kan finjustere designet på dine specialdesignede USB-nøgler – og vores eksperter står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Ofte stillede spørgsmål

Selvfølgelig. Du kan uploade en fil i følgende formater: .png, .jpg, .ppt, .ai og .pdf.

Du har flere valgmuligheder. USB-nøgler med enkeltfarvetryk og farvetryk er perfekte til reklamegaver, hvorimod laserindgravering leverer et skarpt og permanent tryk, der er bedst til medarbejdergaver eller til at medbringe lidt brandpersonlighed til kundemøder.

Ja, nogle af vores USB-nøgler med mulighed for tilpasning har intet minimumsantal, så du kan nøjes med at bestille en, hvis du vil. Vær opmærksom på, at prisen pr. USB-nøgle bliver lavere, når du tilføjer flere til din indkøbsvogn – så du får mere for pengene, hvis du køber USB-nøgler til reklame i større mængder.

Vi tilbyder flere forskellige valgmuligheder fra 1 GB op til 32 GB. Du kan filtrere efter kapaciteten for at finde en personaliseret USB-nøgle, der opfylder dine behov.

Vi har et udvalg af USB-nøgler med mulighed for tilpasning, inklusive drejeudgaver, aftagelige hætter og slimcardnøgler (som passer i en lomme eller tegnebogen).