Loading...

Personlige tilpassede nøgleringe

Specialdesignede nøgleringe, så alle kan kende deres nøglebundt. Om det gælder et design til et nøglebundt til kontoret eller en unik gave til en ven eller et familiemedlem, har VistaPrint det helt rette – og designværktøjer til at give liv til din idé.

32 resultater
Gå til filtrerede resultater
32 resultater


-

Lav specialdesignede nøgleringe, der viser dit logo, din grafik eller dit yndlingsbillede.

Personaliserede nøgleringe er en praktisk og alsidig reklamegave eller giveaway. Du kan tilpasse dem med et logo for at reklamere for din virksomhed eller uploade et familiefoto og have et dejligt minde.

Når du har besluttet dig for, hvem din personaliserede nøglering er til, kan du uploade dit eget design eller lave noget nyt i vores brugervenlige designstudie. Du kan sætte dine personlige præg med eksempelvis tekst eller grafik. Når du har set og færdiggjort dit design, klarer vi resten. Dine nøgleringe med foto eller logo ankommer helt skarpe og klar til at blive delt ud ved dit næste salgsfremstød. Du kan også overraske den, du har kær, med et særligt minde.

Ofte stillede spørgsmål

De fleste af vores personaliserede nøgleringe er lavet af enten metal eller plastik. Metal egner sig godt til design med indgravering, hvor vores plastiknøgleringe bruger enkeltfarve- eller fuldfarvetryk.

Ja. Du kan uploade designfiler i disse formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Vi har tre muligheder – vælg den, der passer bedst til dit budget og det look, du går efter. Enkeltfarvetryk er en budgetvenlig mulighed, som egner sig godt til reklamenøgleringe, mens laserindgravering giver en skarp og permanent finish. Vi har også fuldfarvetryk, som fungerer godt på mindre design og er velegnet til små bestillinger.

Ja da! Vores personaliserede nøgleringe er effektive som giveaways. De er særligt populære til ejendomsmæglere og bilhandlere.

Selvfølgelig! Inden du bestiller, vil du kunne se dine specialdesignede nøgleringe og lægge sidste hånd på værket. Du kan endda spare penge og dele det med en ven, hvis du gerne vil have et par friske øjne på det (vores designeksperter står også til rådighed døgnet rundt til at give dig en hjælpende hånd).