Loading...

Takkekort og minder 

Glæd jer over den nygifte lykke med specielle kort til gæsterne og bryllupsminder, der fejrer jeres kærlighed.

Kort fyldt med taknemlighed

Send et mere mindeværdigt “Tak!” med et elegant design, der matcher dit tema.
 
 
 
 

Minder, der varer evigt

Husk jeres store dag, hver dag – og få brugt de smukke bryllupsbilleder på en fin måde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kan hjælpe med alt på rejsen til dit bryllup
Find smukke papirartikler til alle planlægningens faser (sæt-kryds-i-kalenderen-kort, de helt perfekte invitationer og meget mere).
Se alt til bryllup

Genoplev de magiske øjeblikke med bryllupsminder og takkekort.

I samledes, I festede, I dansede. Og ja, jeres bryllup er teknisk set slut nu, men glæden behøver ikke at være ovre. Det er her bryllupstakkekort kommer ind i billedet. Tilpassede takkekort fuldendt med personlige detaljer (f.eks. et af jeres bryllupsbilleder) viser gæsterne, hvor meget I sætter pris på dem – og giver jer en chance for at mindes jeres store dag. Vores kort trykkes på premium papir, og I kan vælge imellem en lang række skabeloner, der passer til netop jeres tema. Alt dette, plus vores gode priser, betyder, at I kan sige tak med stil og samtidig passe på budgettet.

Jeres gæster er selvfølgelig ikke de eneste, der skal have mulighed for at beundre jeres bryllupsbilleder. Med VistaPrints personligt tilpassede gaver kan I trykke billederne på pynt til hjemmet, som lyser op på væggen hjemme hos jer selv. Lav et farvestrålende lærredstryk til stuen eller et minde, I kan tage med på kontoret – f.eks. en vægkalender. Fotogaver er også perfekte at give hinanden, når I har bryllupsdag. Det første år er gået, inden I får set jer om ...

Ofte stillede spørgsmål

Der findes mange etablerede skikke, når det kommer til at skrive takkekort. Her er en oversigt over de vigtigste:

  • Send, send, send. Nogle par overvejer måske, om takkekort overhovedet er nødvendige. Det korte svar: Ja, det er de. Det kan virke som en lille ting, men takkekort viser, at I sætter pris på den tid, penge og energi gæsterne har lagt i jeres bryllup. Hvis I har inviteret nogen, der ikke kunne komme, men stadig sendte gaver, så skal de helt sikkert også på listen.

  • Timingen er vigtig. Ideelt set skal I sende kortene så hurtigt som muligt, efter brylluppet er slut. Men ... livet står jo ikke stille. Desuden kan det tage en del tid at skrive jeres kort (især hvis I har en lang gæsteliste!). Hvis I ikke kan lave dem med det samme, er det helt fint at sende dem inden for 3 måneder efter brylluppet.

  • Husk leverandørerne. Jeres store dag ville ikke have været den samme uden bageren, som pyntede kagen, eller blomsterbinderen, som arrangerede bordpynten. De vil sætte lige så stor pris på et kort, som gæsterne gør! Faktisk bør alle, der hjalp til med at gøre brylluppet muligt, modtage et takkekort. Det inkluderer bryllupslokationen, DJ'en, giftefogeden eller præsten osv.

Det er fint at adressere enkeltpersoner ved fornavn i dine kort. Hvis du skriver til et par eller en hel familie, skal du inkludere alle, som deltog og/eller havde sat deres navn på en bryllupsgave. På konvolutten kan du være mere formel og bruge efternavne og titler.

Helt sikkert - at nævne gaven giver et fint, personligt præg. Du kan endda fortælle dem, hvordan du har tænkt dig at bruge den.