Gå direkte til hovedindhold

Personaliserede muleposer

Tryk på muleposer er en effektiv måde at få dit brand set på længe efter et event. Specialdesignede muleposer er en klassiker til giveaways og reklamepakker. Og et fremragende alternativ til plastikposer: ideelt til indkøb, ture til stranden og meget mere47 resultater

Personaliserede muleposer

Tryk på muleposer er en effektiv måde at få dit brand set på længe efter et event. Specialdesignede muleposer er en klassiker til giveaways og reklamepakker. Og et fremragende alternativ til plastikposer: ideelt til indkøb, ture til stranden og meget mere
47 resultater

Det er nemt at få tryk på en mulepose med VistaPrint. Vis dit logo eller budskab på specialdesignede muleposer.

Muleposer med tryk er gode til giveaways og smarte til at opbevare alle dine markedsføringsmaterialer i. Specialdesignede muleposer holder længere end plastikposer, hvilket gør dem til den ideelle ledsager til indkøb, ærinder og endda ture til stranden. Reklamemuleposer er en praktisk måde at få dit logo set på i lang tid efter et event.

Uanset din stil og budget er VistaPrint klar til at hjælpe dig med at kreere specialdesignede muleposer, som vækker opmærksomhed, til dine professionelle eller personlige behov. Design muleposer med dine initialer, dit logo, din illustration eller dit budskab med vores smarte trykteknikker. Vil du skabe trendy design? Muleposer med leopardprint eller blomster vil helt sikkert imponere og er lette at designe ved hjælpe af vores intuitive designværktøj. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vores supportteam klar hele døgnet til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at gøre dit design til virkelighed.

Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder en række materialer afhængigt af dit budget. De fleste af vores muleposer med tryk er fremstillet af bomuld, bomuldslærred eller Ikke-vævet polypropylen. Du kan finde det nøjagtige materiale på produktsiden for hver pose – du kan bare filtrere efter materiale for at finde det, du leder efter.

Dit logo eller illustration sættes på midten af muleposen.

En af forskellene er stropperne. En skuldertaske har normalt kun én strop, hvor en mulepose har to bærehåndtag.

Vi har muligheder for alle logoer og budgetter.

  • Fuldfarvetryk bruges direkte på stoffet, hvor farve og pigmenter absorberes ind i stoffet. Det er bedst til logoer og illustrationer i flere farver samt store design med fine detaljer.

  • Fuldfarvetryk bruger varme til at overføre dit trykte design til stoffet, hvilket skaber en fotorealistisk finish med en glat tekstur. Den er bedst til flere farver og små eller detaljerede design.

Enkeltfarvetryk bruger silketryk, der presser blæk gennem en vævet skærm ned på stoffet, hvilket giver et holdbart tryk med et ”malet” udtryk. Det er bedst til design i én farve og illustrationer uden fine detaljer eller farveforløb.

  • Broderi bruger detaljeret nålearbejde til at sy dit design på stoffet, hvilket giver en holdbar farve, tekstur og et udseende, der udstråler kvalitet.

Hvis du allerede har et design, kan du uploade det og se en forhåndsvisning af din specialdesignede mulepose i designstudiet, inden du bestiller. Og hvis du har brug for lidt eksperthjælp undervejs, er vores designeksperter altid klar til at hjælpe via telefon, e-mail eller chat.