Loading...

Personaliserede muleposer

Tryk på muleposer er en effektiv måde at få dit brand set på længe efter et event. Specialdesignede muleposer er en klassiker til giveaways og reklamepakker. Og et fremragende alternativ til plastikposer: ideelt til indkøb, ture til stranden og meget mere

87 resultater
Gå til filtrerede resultater
87 resultater


-

Det er nemt at få tryk på en mulepose med VistaPrint. Vis dit logo eller budskab på specialdesignede muleposer.

Muleposer med tryk er gode til giveaways og smarte til at opbevare alle dine markedsføringsmaterialer i. Muleposer holder længere end plastikposer, hvilket gør dem til den ideelle ledsager til indkøb, ærinder og endda ture til stranden. Reklamemuleposer er en praktisk måde at få dit logo set på i lang tid efter et event.

Uanset din stil og budget er VistaPrint klar til at hjælpe dig med at kreere muleposer, som vækker opmærksomhed, til dine professionelle eller personlige behov. Design muleposer med dine initialer, dit logo, din illustration eller dit budskab med vores smarte trykteknikker. Vil du skabe trendy design? Muleposer med leopardprint eller blomster vil helt sikkert imponere og er lette at designe ved hjælpe af vores intuitive designværktøj. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vores supportteam klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at gøre dit design til virkelighed.

Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder en række materialer afhængigt af dit budget. De fleste af vores muleposer med tryk er fremstillet af bomuld, bomuldslærred eller Ikke-vævet polypropylen. Du kan finde det nøjagtige materiale på produktsiden for hver pose – du kan bare filtrere efter materiale for at finde det, du leder efter.

Det nøjagtige sted, hvor du kan dekorere, varierer fra produkt til produkt. Nogle af vores muleposer med tryk kan tilpasses på midten, mens andre kan personaliseres på begge sider. Det er en god idé at tjekke produktsiden for din yndlingstaske for at få mere at vide.

Du kan finde flere typer muleposer i vores kollektion, herunder muleposer med polstrede rum til bærbare computere og køletasker – vi tager forbehold for tilgængelighed.

Nogle af vores muleposer har lommer: sidelommer, inderlommer, små rum, computerrum, mesh-lommer, lommer med lynlås og endda visitkortholdere. Nogle muleposer har endda justerbare stropper eller stopper, som kan tages af. Vi har desuden muleposer af genanvendeligt materiale.

Vi har muligheder for alle typer logoer og budgetter.

  • Tryk direkte på stoffet indlejrer blækket i stoffet. Det fungerer med alle design, men vi anbefaler det til billeder.
  • Transfertryk bruger varme til at overføre dit trykte design til stoffet, hvilket skaber et fotorealistisk tryk. Den er bedst til farveforløb og små design.
  • Silketryk presser blæk gennem en vævet skærm ned på stoffet, hvilket giver et holdbart tryk med et ”malet” udtryk. Det fungerer bedst til enkle logoer og tekst.
  • Ved broderi bliver designet syet på stoffet med tråd. Det fungerer bedst til stor tekst eller enkel grafik i op til 12 farver.

Ja. Nogle af vores muleposer kan du nøjes med at bestille én af. Filtrer efter "Intet minimumantal" for at udforske mulighederne. Men husk på, at prisen pr. vare går ned, jo flere varer du lægger i kurven, så du får mere for pengene, hvis du køber mange, f.eks. til et reklameevent.

Hvis du allerede har et design, kan du uploade det og se en forhåndsvisning af din specialdesignede mulepose i designstudiet, inden du bestiller. Og hvis du har brug for lidt eksperthjælp undervejs, er vores designeksperter altid klar til at hjælpe via telefon, e-mail eller chat.